Mærker
Farve

PJS Parajumpers

PJS Parajumpers er overtøj i en helt særlig kvalitet og i et lækkert, genkendeligt design. Her er der fokus på innovative løsninger i et stærkt mix med teknologiske komponenter og funktionelle designs. Hele inspirationen bag brandet stammer fra Alaska, hvor såkaldte PJS udgør en speciel og højtuddannet redningsenhed, der altid er klar til at redde liv. Bag PJS Parajumpers står den anerkendte italienske designer Massimo, som gennem årtier har lanceret toneangivende kollektioner under flere kendte brands. Jakkerne fra PJS Parajumpers er lavet med inspiration i, og som en hyldest til de frygtløse redningsfolk i Alaska, og de fleste af jakkerne er fremstillet af slidstærkt nylon, udstyret med en aftagelig polstret foring og en hætte i pels. Brandet designer jakker til både mænd, kvinder og børn, dog handler det hos os kun om de flotte og feminine modeller til kvinder, og vi håber, du finder det, du søger.

Læs mere om Parajumpers her

PJS Parajumpers hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi meget stolte af at tilbyde jakker fra det anerkendte PJS Parajumpers i vores udvalg af brands. Her på siden finder du et flot udsnit af nogle populære modeller i både sort, grøn, grå og blå, der med garanti vil holde dig varm igennem en kold vinter. Og ikke nok med det, så vil du også stadig se moderigtig ud og føle dig feminin, selvom du er pakket godt ind i en dunjakke. Den fine vaskebjørnepels på hætten tilføjer noget eksklusivt til jakkerne, og så er der altid nogle gode, store lommer, der giver plads til opbevaring af mobiltelefon, pung og hvad du ellers har brug for at have med dit på farten. Inden efteråret og vinteren for alvor banker på døren, så gælder det om at være forberedt, hvad overtøj og accessories angår. Måske mangler du også en ny hue eller et par skindhandsker til at matche din nye jakke fra PJS Parajumpers? Begge dele kan du finde et varieret udvalg af her hos Rikke Solberg, så dyk ned og udvælg dine favoritter i dag. Vores sortiment byder på lidt af hvert, og det burde derfor være muligt at finde noget, du kan lide, uanset hvilken stil du foretrækker.

Vi gør det nemt for dig at shoppe
Er du blevet lun på en vinterjakke fra PJS Parajumpers, så kan du glæde dig over, at du vil modtage den i løbet af få hverdage efter, at du har sendt din bestilling afsted. Er varen ikke på udsalg, så sender vi den endda til dig helt kvit og frit, og det er en ting, vi er glade for at kunne tilbyde vores mange trofaste kunder. Med en jakke herfra kan du holde dig varm og tør igennem en barsk vinter, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over hverken kvalitet, design eller pasform, når det kommer til Parajumpers. Vil du gerne vide mere om jakkerne, inden du bestiller, så må du hellere end gerne kontakte os på tlf. 86 74 30 25.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven