(PJS) Parajumpers hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg er vi meget stolte af at tilbyde jakker fra det anerkendte PJS Parajumpers i vores udvalg af brands.


Her på siden finder du et flot udsnit af nogle populære modeller i både sort, grøn, grå og blå, der med garanti vil holde dig varm igennem en kold vinter. Og ikke nok med det, så vil du også stadig se moderigtig ud og føle dig feminin, selvom du er pakket godt ind i en dunjakke. Den fine vaskebjørnepels på hætten tilføjer noget eksklusivt til jakkerne, og så er der altid nogle gode, store lommer, der giver plads til opbevaring af mobiltelefon, pung og hvad du ellers har brug for at have med dig på farten. Inden efteråret og vinteren for alvor banker på døren, så gælder det om at være forberedt, hvad overtøj og accessories angår.

Måske mangler du også en ny hue eller et par skindhandsker til at matche din nye jakke fra PJS Parajumpers?


Begge dele kan du finde et varieret udvalg af her hos Rikke Solberg, så dyk ned og udvælg dine favoritter i dag. Vores sortiment byder på lidt af hvert, og det burde derfor være muligt at finde noget, du kan lide, uanset hvilken stil du foretrækker.

Vi gør det nemt for dig at shoppehttps://www.rikkesolberg.dk/pjs-par...

Er du blevet lun på en vinterjakke fra PJS Parajumpers


Så kan du glæde dig over, at du vil modtage den i løbet af få hverdage efter, at du har sendt din bestilling afsted. Med en jakke herfra kan du holde dig varm og tør igennem en barsk vinter, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over hverken kvalitet, design eller pasform, når det kommer til Parajumpers. Vil du gerne vide mere om jakkerne, inden du bestiller, så må du hellere end gerne kontakte os på tlf. 86 74 30 25.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.