Udforsk vores Parajumpers-jakke til damer

Hos Rikke Solberg er vi meget stolte af at tilbyde jakker fra anerkendte Parajumpers i vores udvalg af brands. Her på siden finder du populære modeller i både sort, grøn, grå og blå, der med garanti vil holde dig varm gennem en kold vinter. Og ikke nok med det, så vil du også stadig se moderigtig ud og føle dig feminin, selvom du er pakket godt ind i en dunjakke. Vores jakker kommer i både regulær pasform og faconsyet, alt efter dine præferencer.

Den fine vaskebjørnepels på hætten tilføjer noget eksklusivt til jakkerne, og så er der altid nogle gode, store lommer, som giver plads til opbevaring af mobiltelefon, pung, og hvad du ellers har brug for at have med dig på farten. Inden efteråret og vinteren for alvor banker på døren, så gælder det om at være forberedt – hvad overtøj og accessories angår.

Investér i god kvalitet og komfort


Med en jakke fra Parajumpers går du ikke på kompromis med kvalitet og komfort. Flere af dunjakkerne er lette i vægt og har smarte ventilationshuller under armene, så din krop bedre kan ånde. De fleste af jakkerne består desuden af andedun og fjer, som er med til at sikre den lette vægt og gode pris. Køber du en Parajumpers-jakke til damer i dun, så ifører du dig høj komfort på dine gåture om vinteren. I udvalget finder du også enkelte jakker med polyesterfyld, hvis du hellere har brug for en jakke til foråret eller efteråret.

Find accessories til din nye Parajumpers-jakke


Er du også på udkig efter andre produkter, som eksempelvis regnjakker, støvler eller smarte accessories til din nye jakke? Så find også dem her hos Rikke Solberg. Vi har et stort udvalg af både tørklæder samt huer og handsker. På den måde kan du sikre dig alt det nødvendige til en kold eller våd gåtur, og du kan sørge for at matche de forskellige produkter efter din personlige stil.

Hurtig levering, og kontakt Rikke Solberg


Med en Parajumpers-jakke kan du holde dig varm og tør igennem en barsk vinter, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over hverken kvalitet, design eller pasform.

Har du brug for at modtage dine produkter så hurtigt som muligt? Så kan du glæde dig over at få din ordre ind ad døren efter kun få hverdage. Hvis du har spørgsmål til vores Parajumpers-jakker, priser, levering eller noget fjerde, så er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail – så vil vi hjælpe dig bedst muligt. Bor du I Aarhus-området, så kan du med fordel kigge ind i vores hyggelige butik i Egå og se jakkerne, inden du køber din favorit.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.