Træd ned i håndlavede sko fra ANGULUS

Komfort i centrum, glade fødder og enkle designs, der holder. Hos Rikke Solberg kan vi kun tale positivt om sko fra ANGULUS. Vi gør meget ud af at vælge alle vores fantastiske brands. Derfor er det ikke tilfældigt, at du finder ANGULUS sko til damer i vores udvalg. Næsten alle deres sko er produceret i den fineste skind, der giver både slidstærke og åndbare sko. Skind er nemlig super rart for dine fødderne – endnu bedre er det, hvis kvaliteten og håndværket også er i orden. Og sådan er det med ANGULUS. Om du er på udkig efter et par varme støvler, et par flotte sandaler eller helt almindelige sko, er du sikret materialer og komfort i topklasse.

Nu tror du måske, at ANGULUS kun er lig med funktionelle, men kedelige sko. Det er ikke tilfældet. Med hensyn til designet hviler ANGULUS ikke på laurbærene. Løbende sørger de for at udvikle deres sko, så der altid er noget nyt at finde. Samtidig kan du sætte dem sammen med rigtig mange outfits. Måske du er til fine sandaler med blokhæl og vævet bånd? Eller hvad med et par sorte Chelsea støvler, der aldrig går af mode? Ved at “smelte” ergonomiske standarder sammen med et autentisk look får du moderne og behageligt fodtøj til alle sæsoner.

Kort fortalt får du med ANGULUS til damer fra Rikke Solberg:- Håndlavede sko fra Portugal med dansk design
- God komfort og støtte til dine fødder
- Fint og enkelt design til kvinder
- Åndbare sko lavet af det fineste skind
- Køb flot udvalg af sko fra Angulus samt sandalerhos os

Det er vigtigt, at dit fodtøj sidder godt. Dine fødder skal nemlig kunne bære dig hele livet, og derfor bør gode sko altid være en topprioritet. Ingen gider have ondt i fødder, knæ og hofter, fordi vi har købt nogle dårlige sko, som vi er gået med i længere tid. Vil du gerne slippe for de bekymringer, er det ikke ligegyldigt, hvilket mærke, du kaster dig over.

Heldigvis kan du med ANGULUS glemme bekymringer om dårlig pasform eller ondt i fødderne. Her på siden finder du både sko og sandaler fra ANGULUS, som du kan have glæde af i mange år. Skal du til fest, eller mangler du fodtøj til hverdagen? Med ANGULUS finder du begge dele. Vi tilføjer jævnligt nye varer og styles fra det lækre skobrand, så hold øje med siden og bliv opdateret. Forkæl dine fødder med fodtøj af høj kvalitet. Det er en investering, du uden tvivl vil sætte pris.

Hvad er historien bag Angulus sko?


Mærket så dagens i 1904 hos en skomager i København. Skolærer Willy Madsen ønskede at komme af med de tilspidsede sko, som børn ofte gik med. De var usunde for fødderne og ubehagelige. En skæbnesvanger dag i 1928 vendte han op og ned på skobranchen med sko, der havde fokus på ergonomi, komfort og fleksibilitet. I samarbejde med læger og fysioterapeuter designede han fodformede sko, der skulle være med til at skabe sunde fødder igennem naturlig bevægelse.

I dag holder mærket stadig fast i den høje kvalitet. Det er også derfor, at det professionelle håndværk er i højsædet. Alle sko er nemlig igennem mange kyndige hænder, før de bliver sendt ud i hele verden. Det giver dig flotte sko fra ANGULUS, der er lavet med passion og ekspertise. Med ANGULUS skal du aldrig bekymre dig om dårlig pasform eller ondt i fødderne.

Shop ANGULUS hos Rikke Solberg


Er du på jagt efter nye sko? Hos Rikke Solberg er vi vilde med brands, der fokuserer på kvalitet. Du kan blandt andet finde brands som Billi Bi, Birkentstockog Lala Berlin. Når du bestiller, får du dine sko hurtigt leveret i løbet af få hverdage.

Det er vigtigt, at den samme gode service går igen i både vores webshop og butik. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om bestemte varer eller lignende. Kom forbi vores butik i Egå ved Aarhus. Vi elsker at møde vores kunder, og vi hjælper dig gerne med inspiration til nye sko og nyt tøj.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.