Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er for dig, der kan lide en anderledes tilgang til mode og design. I kollektionerne finder du tøj med klassiske farver og linjer, der samtidig har fokus på god pasform. Kan du godt lide mønster og unikke prints? Så er Karmamia helt sikkert en overvejelse værd. Hvis ikke - så er der heldigvis også mere neutrale items i udvalget, som din garderobe måske bedre kan bære. I vores sortiment kan du blandt andet finde:

● Kjoler
● Skjorter
● Nederdele
● Toppe
● Og meget mere.

Med Karmamia er det i høj grad tilladt at kombinere, mikse og matche for at opnå dit helt personlige udtryk. Vær derfor ikke bange for at sætte leopard- eller militærprint sammen med nogle helt andre farver. Uanset hvordan du sammensætter dit outfit, så kan de smukke styles bruges til arbejde, en tur i byen eller særlige festlige arrangementer. Det er chikt, afslappet og luksuriøst på samme tid.

Hvad enten du er på udkig efter Karmamia-kjoler, toppe eller afslappede bukser, så får du tøj, som du vil elske - og med høj komfort vil du føle dig godt tilpas hele dagen. Det silkebløde stof og den rummelige pasform giver nemlig en lækker følelse mod huden og strammer ingen forkerte steder.

Karmamia: Kvalitet, minimalisme og spragl


Det danske brand, der har eksisteret siden 2016, har tradition for nøje at udvælge deres materialer for at sikre en høj standard, og de har blandt andet til formål at udstråle både luksus og feminisme. Alle deres produkter er designet med fokus på tidløshed og kvalitet, så det kan bruges sæson efter sæson. Karmamia Copenhagens valg af materialer får alle styles til at se eksklusive ud, og når du dykker ned i udvalget her på siden, så forstår du, hvad vi mener.

Det luksuriøse modebrand har rødder i Skandinavien, og derfor danner den skandinaviske minimalisme på perfekt vis ramme om kollektionerne. Og som noget helt unikt er der tilsat et strejf af mellemøstlig kreativitet, liv og farve. Det er supernemt at se, at der bliver kræset for detaljerne, og at håndværket er i topklasse. Skaberen bag brandet, Mia Louise, bor tæt på de lokale skræddere, og hun har derfor mulighed for hurtigt at få sat nye kollektionsidéer i produktion. Mia Louise har med sit tætte samarbejde til produktionen også stort fokus på ordentlige arbejdsforhold til skrædderne.

Karmamia Copenhagens bæredygtige satin


Du behøver ikke have dårlig samvittighed over at fylde garderoben med tøj fra Karmamia Copenhagen, for alt er produceret med hjertet på det rette sted. Brandet tænker nemlig bæredygtighed ind i kollektionerne ved at gøre dem klassiske, alsidige og moderne på samme tid, så du kan bruge dem hele året rundt og i mange år fremover. De forsøger desuden at gøre op med Fast Fashion-kulturen, hvor kvantitet bliver vægtet højere end kvalitet.

Kan du godt lide Satin? Det kan Karmamia i hvert fald. En stor del af deres designs er lavet i Satin Terylene, som er en af de mest miljøvenlige materialer at producere og anvende til tøj. Derudover føles det superlækkert på kroppen, hvilket er med til at gøre satin-produktionerne til nogle af de mest solgte hos Karmamia Copenhagen. Satin er et stærkt og holdbart materiale, takket være dets lange filamentfibre som er stramt vævet sammen. Satin har desuden den fantastiske egenskab, at det ikke rynker. Det betyder, at du slipper for at udsætte dit tøj for høj varme med strygning, efter det har hængt i klædeskabet eller været til vask.

Giv en god gave fra Karmamia eller et gavekort


Karmamia-tøj er en fantastisk gave til en jul, en fødselsdag eller til mors dag, uanset om det er til en bedste veninde eller en partner. De unikke stykker tøj fra Karmamia Copenhagen indikerer ikke blot, at du har en fornemmelse for kvalitet og design, men også at du kender modtagerens stil og smag. Det er en personlig gave, der viser, at du har lagt tanke og omtanke i dit valg, og modtageren vil stensikkert blive henrykt over gaven.

Og hvis du er i tvivl om, hvilke af de specifikke items, modtageren bedst vil kunne lide, så er et gavekort til Rikke Solberg et bedre valg. Det giver nemlig modtageren mulighed for selv at vælge deres foretrukne items blandt et bredt udvalg af luksuriøse, danske brands. Så hvad venter du på? Giv en gave, der kombinerer stil, kvalitet og funktionalitet – giv et stykke Karmamia-tøj eller et Rikke Solberg-gavekort.

Leder du efter lignende produkter?


Mangler du et par nye sko eller nogle accessories til at matche dit outfit? Så kan du også gå på jagt efter det her i vores onlineshop. Hvis du er nysgerrig på flere fængende styles, der kan bidrage med noget unikt og anderledes til din personlige stil, så tjek brands som Lollys Laundry, Heartmade og Second Female ud. Her får du ligeledes smukke prints og lækre styles, du kan bruge til alle lejligheder.

Kontakt os for hjælp


Hos Rikke Solberg tilbyder vi altid lynhurtig levering i løbet af få hverdage, så tøv ikke med at klikke dine favoritter hjem i dag. Vi står desuden altid til rådighed med hjælp og vejledning, så du kan foretage det rette køb. Så kontakt os telefonisk eller via e-mail med dine spørgsmål, eller besøg vores hyggelige butik i Egå nord for Aarhus, hvis du ønsker at se og prøve produkterne først.  

Tilmeld dig nyhedsmailen


Vil du gerne holde dig opdateret på Rikke Solberg? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du:

● Blive opdateret på de seneste nyheder
● Modtage inspiration til dagligdagen
● Få eksklusive tilbud
● Blive inviteret til særlige arrangementer
● Få mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde lækre giveaways.

Hvis du en dag ikke længere har lyst til at høre fra os, kan du altid afmelde nyhedsbrevet igen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.