Kategorier
Størrelse
Farve

Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er et brand med fødderne solidt plantet i skandinavisk minimalisme med et strejf af mellemøstlige elementer. Hver stykke tøj bliver håndlavet af lokale skræddere i Dubai, som har fokus på at detaljerne og udformningen har en meget høj kvalitet. Karmamia er især et populært mærke pga deres flotte tie toppe, som fåes i et hav af forskellige farver og print. Derudover de smukke, lette og feminine satin kimonoer en af Karmamias bestsellers. Herunder finder du et nøje udvalgt sortiment af de smukke designs fra Karmamia Copenhagens kollektioner. Vi er sikre på at det er der er mere en en style, som du ikke kan leve uden at eje.

Læs mere om Karmamia Copenhagen her

Står du og mangler en smuk kimono, en top i det fineste satin – så er Karmamia lige mærket for dig!

Karmamia er et dansk brand, som blev lanceret i 2016. Bag brandet finder man Mia Louise Jellig-Nielsen, som har sin baggrund fra mediebranchen, hvorfra hun drager mange paralleller: ”Mode og journalistik har det til fælles, at de er med til at tegne et øjebliksbillede af verden omkring os.” Mia er i dag bosat i Dubai, hvor hun har mulighed for at være i tæt kontakt med skrædderne der syer tøjet og sørge kvalitetssikring.

Karmamias kollektioner består af smukke tie toppe i mange forskellige farver og flotte print. En tie top er en top som bindes i halsen med et bånd og er en onesize. Derudover består kollektionerne af smukke skjorter og wrap skirts og selvfølgelig også de populære og smukke kimonoer.

Visionen med Karmamia Copenhagen er at gøre op med brug-og-smid-væk kulturen. Dette vil de opnå ved at holde fokus på god pasform i klassiske farver og snit. Derved vil Karmamias design være trendy gennem flere sæsoner. Karmamia har en filosofi der opfordrer til at man ikke skal købe mere, men man skal købe bedre.

Shop Karmamia Copenhagen hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi helt forelsket i de smukke satin kvaliteter, blomsterprint og smukke farver fra Karmamia Copenhagen. Derfor har vi altid et stort udvalg på lager, både i butikken i Egå og online. Hvis du er i tvivl om en størrelse, kvalitet eller sammensætning af farver eller styles, er du altid mere end velkommen til at ringe til kundeservice på 86743026. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
0 varer i kurven