Størrelse
Farve

Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er et dansk modebrand, der har fødderne solidt plantet i den skandinaviske minimalisme med et strejf af mellemøstlige aner. Hvert stykke tøj bliver håndlavet af lokale skræddere i Dubai, som har fokus på, at detaljerne og udformningen har en meget høj kvalitetstandard. Karmamia er især et populært mærke grundet deres flotte tie toppe, som fås i et hav af forskellige farver, mønstre og prints. Derudover er de smukke, lette og feminine satinkimonoer nogle af Karmamia Copenhagens absolutte bestsellers. Med en unik kimono her fra siden kan du skille dig ud i enhver af livets begivenheder, hvad end du blot er på vej på job eller skal til et større arrangement, der bare kræver det helt perfekte outfit. Men det er selvfølgelig ikke kun kimonoer, du finder af specielle designs fra brandet her på siden. Herunder finder du nemlig et nøje udvalgt sortiment af de mange forskellige items fra Karmamia Copenhagens særegne kollektioner. Vi er sikre på, at der er mere end én style, som du ikke kan leve uden, når først du har fået øjnene op for dette enestående brand.

Læs mere om Karmamia Copenhagen her

Karmamia Copenhagen hos Rikke Solberg
Det danske brand, der har eksisteret siden 2016, udvælger nøje deres materialer for at sikre en høj standard, der udstråler luksus og feminisme. Alle deres produkter er desuden designet med fokus på, at det skal kunne bruges i ikke kun én sæson, men sæson efter sæson. Karmamia Copenhagens valg af materialer får alle styles til at se eksklusive ud, og når du dykker ned i udvalget her på siden, så forstår du, hvad vi mener. Her finder du især skjorter, kjoler, nederdele og toppe, der tydeligt bærer præg af, at stifteren er bosat i Dubai, hvorfra hun også finder meget af sin inspiration til både silhouetter, farver, mønstre og detaljer. Med Karmamia er det i høj grad tilladt at kombinere, mikse og matche for at opnå dit helt personlige udtryk. Vær derfor ikke bange for at sætte leopard- eller militærprint sammen med nogle helt andre farver. Det er lidt det, der er meningen, og det er derfor vi hos Rikke Solberg er så vilde med brandet.

Kvalitetsmaterialer og et gennemtænkt koncept
Med Karmamia Copenhagen hængende i klædeskabet har du adgang til tøj, du kan bruge igen og igen. Konceptet om at skabe styles, der ikke kun begrænser sig til én sæson, holder uden tvivl, og det er blandt andet derfor, de i løbet af kort tid har opnået stor succes. Køb tøj her på siden, som vil få dig til at stråle af selvtillid uanset, hvor du er på vej hen. Mangler du et par nye sko eller nogle accessories til at matche dit outfit, så finder du også det i vores onlineshop. Hos Rikke Solberg tilbyder vi altid lynhurtig levering i løbet af få hverdage, så hold dig ikke tilbage, men klik dine favoritter hjem i dag.


Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven