Mærker
Størrelse
Farve

Tørklæder

Der findes nok ikke det sæt tøj, der ikke kan blive piftet op af et flot tørklæde. Tørklæder er i mange år blevet brugt som en accessories til outfittet frem for blot at være noget, vi tager på for at holde varmen. I både modemagasiner og på catwalken, har tørklæder i årtier været en del af moden, og det er derfor en ting, du bare må eje – og gerne flere af dem. Tørklæder kan nemlig bruges hele året, og egner sig altså ikke kun til de kolde måneder, hvor du har brug for lidt ekstra varme. Tørklæder kan gå til både et par jeans og en t-shirt, men egner sig i høj grad også til at tilføre lidt kant til en pæn kjole. Her har vi samlet et stort udvalg af tørklæder med forskellige prints, farver og materialer. De er alle fra store danske eller internationale designere, så det er bare et spørgsmål om at vælge det, du bedst kan lide.

Læs mere her

Smukke tørklæder hos Rikke Solberg
Med et enkelt og simpelt stykke stof kan du gøre en stor forskel og tilføje noget ekstra til din personlige stil. Hos Rikke Solberg har vi udvalgt et bredt sortiment af tørklæder fra nogle af markedets mest populære og anerkendte mærker. Vi har især et bred udvalg af tørklæder fra Lala Berlin, der er kendte for deres modige designs og dristige farvesammensætninger. Det klassiske mønster, som du måske allerede kender fra brandet, går igen i mange af tørklæderne, og med et tørklæde herfra om halsen, kan du virkelig sætte et modestatement. Mange af tørklæderne er designet i den lækreste kashmir, der kun efterlader dig med ønsket om at bære tørklædet igen og igen alene på grund af den unikke og eksklusive kvalitet. Med et tørklæde er det virkelig muligt at tilføre en ny dimension til dit look, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan kombinere dit tøj med dit nye tørklæde. Vi er selv ret vilde med de tørklæder, vi har udvalgt her på siden, og vi håber og tror, at du ligeledes vil forelske dig i et tørklæde, der vil komplimentere dig og din stil.

Skil dig ud med enestående designs
Er du ikke bange for at skille dig ud, men kan du til gengæld godt lide at være din helt egen, så køb smukke tørklæder hjem her fra siden i dag. Måske kommer du samtidig i tanke om, at du godt kunne bruge en ny taske eller pung? Begge dele kan du finde et stort udvalg af hos Rikke Solberg. Vi har både klassiske og feminine tasker, men vi har også nogen i helt enestående designs, der lader dig skille dig ud fra mængden. Hold dig derfor ikke tilbage, men tag en modig beslutning i dag. Køb dit tørklæde her og modtag den allerede i løbet af få hverdage.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven