Depeche bælter og andre accessoires

Hos Rikke Solberg er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder nogle eksklusive kvalitetsbrands- og produkter. Derfor er vi også stolte af at præsentere Depeche her på siden, og vi er sikre på, du kan finde noget, du kan bruge. Fra Depeche finder du bæltetasker, crossbody-tasker og håndtasker i smukke designs. Du vælger selv, om din nye taske skal være enkel og elegant i designet, eller du helst vil have en taske, der er udstyret med fine detaljer. På flere af taskerne finder du en snoet slange som en slags signatur, imens andre af taskerne er designet i quiltet skind.

Er det ikke en ny taske, du er på jagt efter i denne omgang, men til gengæld et nyt bælte, kan du ligeledes finde det fra skønne Depeche. Vi har udvalgt en bred variation af bælter, lige fra de simple, smalle, ensfarvede modeller til brede bælter i farver, mønstre eller med nitter eller andre lækre detaljer. Er du ikke bange for at skille dig ud, kan du overveje et bælte med et krokodillespænde. Som om det ikke var nok, kan du hos os også finde et lille udvalg af tøj fra Depeche. Her er det naturligvis de samme eksklusive materialer, der bliver brugt, og derfor kan du vælge imellem nederdele, shorts og bukser i skind. Hvad end du falder for, kan du se frem til et produkt i en høj kvalitetsstandard. Du kan derfor regne med at have glæde af dit nye Depeche-køb i rigtig mange år.

Find din nye taske her


Føler du for at forkæle dig selv med en ny taske, eller leder du efter den perfekte gave til en, du holder af, er du kommet til det rette sted. Ud over Depeche, kan du også finde tasker fra andre store og anerkendte brands som fx Zadig & Voltaire og Lala Berlin. Der er derfor rig mulighed for at finde den perfekte taske, uanset hvilken slags du leder efter. Husk, at vi altid leverer til dig i løbet af få hverdage.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.