Shop Depeche hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg tilbyder vi vores kunder eksklusive kvalitetsbrands og -produkter til dig, der elsker luksus. Vi er derfor stolte af at forhandle Depeche, som du kan læse mere om her på siden. Depeche er kendt for at lave bælter og tasker i et smukt feminint design og til overkommelige priser. Skal du forkæle dig selv, så investér i noget lækkert skind til din garderobe. I vores udvalg finder du en bred variation af bælter - lige fra de simple, smalle, ensfarvede modeller til brede bælter i farver, mønstre eller med nitter og andre lækre detaljer. Er du ikke bange for at skille dig ud, kan du overveje et bælte med et krokodillespænde.

Er du i stedet på jagt efter en ny taske, kan du blandt andet finde:
 
● Bæltetasker
● Crossbody-tasker
● Håndtasker

Du vælger selv, om din nye taske skal være enkel og elegant i designet, eller om du helst vil have en taske, der er udstyret med kreative detaljer. På flere af taskerne finder du en snoet slange som en slags signatur, imens andre af taskerne er designet i quiltet skind.

Depeche-tasker og -bælter i høj kvalitet


Hvad end du falder for i vores Depeche-sortiment, kan du nyde godt af den høje kvalitet samt funktionalitet. Produkterne er lavet i ægte læder, hvilket er et stærkt materiale, der holder længe. Depeche henvender sig derfor særligt til dig, der ønsker at have glæde af din nye taske eller dit nye bælte i rigtig mange år.

Er du interesseret i andre brands?


Føler du for at forkæle dig selv med en ny taske, eller leder du efter den perfekte gave til en, du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Udover Depeche, kan du også finde tasker fra andre store og anerkendte brands som Zadig & Voltaire og Lala Berlin. Der er altså rig mulighed for at finde den perfekte taske, uanset hvilken slags du leder efter. Husk, at vi altid leverer til dig i løbet af få hverdage.

Kontakt Rikke Solberg


Hvis du har spørgsmål til Depeches produkter eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Har du behov for at se nogle af produkterne i virkeligheden, inden du køber dem, kan du kigge forbi vores hyggelige butik i Egå.

Du kan også holde dig opdateret på Rikke Solbergs eksklusive tilbud, giveaways samt modtage en masse inspiration ved at tilmelde dig vores online nyhedsbrev.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.