Gavekort til Rikke Solberg

Er du i tvivl om hvad den perfekte gave er til din mor, søster, kone, kæreste eller veninde? Så er et gavekort til Rikke Solberg et rigtig godt bud. Med et gavekort til Rikke Solberg.dk kan modtageren helt selv vælge hvad hun helst vil have blandt tusindvis af lækre mode styles. Vores webshop byder på alt indenfor beklædning, lige fra sko og støvler til kjoler, bukser, bluser, jakker og meget mere. Gavekortet kan desuden også bruges i vores fysiske butik i Egå, lige uden for Aarhus.

Vælg mellem gavekort med forskellige beløb her på siden eller send os en mail på info@rikkesolberg.dk hvis du ønsker at gavekortet skal være på et andet specifikt beløb.
Inspiration til den perfekte gave
Scroll gennem vores nyheder, tag et kig på det nyeste katalog eller tilmeld dig vores nyhedsbrev – der mange steder at hente inspiration til at følge med alle de store modetrends og gaveideer. Vi inspirerer også dagligt på både Instagram (@rikkesolberg_dk) og facebook (Rikke Solberg.dk), for at sikre at du ikke går glip af noget.

Godt at vide om gavekort til Rikke Solberg
Dit gavekort til Rikke Solberg bliver tilsendt på mail og indløses ved at den tilsendte kode bruges ved checkout. Du kan også bruge gavekortet i butikken i Egå. Du skal dog være opmærksom på at et evt. restbeløb kun kan udstedes som gavekort til butikken.

Hvis du har bestilt gavekortet efter kl. 16.00 mandag - fredag vil du modtage gavekortet den følgende dag. Hvis du bestilt gavekortet efter kl. 13.00 lørdag - søndag vil du modtage det mandag. Gavekort sendes desværre ikke ud på helligdage

Har du modtaget et gavekort fra Rikke Solberg?
Når du vil bruge dit gavekort, skal du blot vælge hvad du ønsker på webshoppen og lægge dette i kurven. Ved checkout er der et felt som hedder ”gavekortskode”, her indtaster du den tilsendte kode og så fratrækkes beløbet på gavekortet automatisk dit køb. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter, og er gyldigt i op til 3 år.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.