Hvad bør din basis garderobe indeholde?

Det tager tid at opbygge den helt rigtige basisgarderobe, men når det er på plads – kan den redde enhver tøjkrise. Du kan nemlig style din basisgarderobe med andre farverige items på forskellige måder. En god basisgarderobe bør som udgangspunkt altid indeholde, en skindjakke, en klassisk blazer, et par sorte jeans, en hvid t-shirt, en nude eller en sort top og en god strik med et enkelt look. Disse items vil helt sikkert redde mange tøjkriser i fremtiden, da de altid vil være sikre valg som du ved klæder din krop og er tidsløse.  

Tidsløse klassikere


Basistøj går aldrig af mode og det kan løfte dit look til at se mere eksklusivt ud - det uundgåelige I en basisgarderobe er helt sikkert en hvid T-shirt og et par lækre jeans. Disse basisgrundelementer i din garderobe vil medvirke til at skabe din helt egen personlige og unikke stil.

Hvis du har en mere farverig kjole eller nederdel, som virker lidt for frisk og festlig til hverdagen, så kan du bruge din mere simple cardigan udover. At nedtone kjolen vil give et mere afslappet udtryk i hverdagen og hermed har du allerede to sæt tøj til din garderobe.

Basistøj giver dig en Bæredygtig garderobe som du vil gemme i mange år. Vores silkebluser eller toppe er fx et godt valg til basisgarderoben fordi de ser stilfulde ud og holder sig flotte pga. det gode materiale. Vores flotte basistoppe kan bruges til enhver lejlighed f.eks. fra Rosemunde, både under en klassisk blazer eller en hvilken som helst bluse eller skjorte.

Det gode ved dine basisitems er at du kan skabe din egen stil alt efter hvad du sætter det sammen med. Basistøj kan se super lækkert ud med enten et par fine sko eller støvler samt en læderjakke, som gør dig klar til en aften i byen eller til hverdag. En basis top under en blazer kan skabe det klassiske look, hvor en læderjakke eller cardigan over en basis top eller kjole kan skabe et mere afslappet og casual look til hverdagen med en rå kant.

Kvalitet i højsædet


Basistøj i lækker kvalitet er lig med god komfort i hverdagen. Det optimale ved basisitems vil være et bredt sortiment af forskellige styles som er skønne for huden at have på. Du kan bruge en skøn silketop fra Rosemunde  under en t-shirt eller en langærmet Seamless Basic bluse under en strik i de kolde vintertider. For at disse items skal fungere under bluser, en lækker Heartmade skjorte eller cardigans så er det vigtigt at det er komfortabelt for huden og kroppen. Kvaliteten er derfor i top i vores basis udvalg fra de forskellige mærker. Vi har mange basisvarer i fx silke, kashmir, bomuld og elastan som vores hud elsker, fordi vores pasformer komplementeres af materialerne, så de sidder som de skal.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.