Historien om Lala Berlin

Lala Berlin tøj: Smukke prints til stilfulde kvinderFantasifulde mønstre. Innovative materiale kombinationer. Og ikoniske kollektioner.

Sådan kan du beskrive tøjet fra Lala Berlin. Siden det iranske/tyske brand kom til verden i 2003, har kollektionerne nemlig haft fokus på lækre materialer og iøjnefaldende print. Det har vakt stor begejstring hos flere kvinder verden over. Måske kender du selv til de genkendelige tørklæder med partisaner-print? Besøger du vores udvalg, vil du dog hurtigt fornemme, at der venter dig meget mere stilfuld modetøj i allerhøjeste kvalitet.

Stilen hos Lala Berlin er ofte en blanding af noget afslappet og østligt. På den måde kan du finde et sæt tøj både til hverdag og fest ved blot at tilføre et par sneakers eller fine stiletter til tøjet samt en Lala Berlin taske. Forkæl dig selv med de populære bluser og sweatre i strik, eller kig efter T-shirts,  hoodies og sweatshirts, bukser og kjoler, der har fået mindst lige så stor succes.

Kvaliteten og kreativiteten er de vigtigste krav hos det populære brand. Det ses blandt andet i de eksklusive materialer som cashmere, silke, blød bomuld og jersey. Ved at tage afsæt i livet i Berlins gader og autentiske ånd har Lala Berlin dermed formået at skabe unikke design. Det har gjort mærket yderst populær hos for eksempel Heidi Klum, Jessica Alba og Claudia Schiffer.

Målet er, at du ikke blot skal opleve smukke prints og luksus – derimod skal tøjet,  taskerne skoene og tørklæderne også give dig en behagelig oplevelse. Er du også en fan af de eksklusive materialer? Lad dig inspirere af vores brede udvalg hos Rikke Solberg.

Hvem er kvinden bag Lala Berlin?


Den kreative designer bag Lala Berlin er kvinden Leyla Piedayesh. Efter den iranske revolution emigrerede hun og hendes familie til Tyskland i 1979. Som voksen læste hun først forretningsadministration, hvorefter hun blev redaktør af MTV Berlins TV-format ”Designerama”. Det var derfor først i 2003, at Leyla Piedayesh begyndte at udforske sit talent ved at lave sit eget strikkede tilbehør. Hun er blevet kaldt Lala hele sit liv. Og da hendes inspiration kommer fra storby-atmosfære, hovedsageligt i Berlin, var det naturligt at døbe sit eget brand: Lala Berlin.

Cirka et år efter lancerede hun sin første kollektion på en modemesse i Berlin. Hendes koncept for kollektionen var en symbiose mellem storby og den elegante, høje kvalitet af strik. Målgruppen var kvinder med forkærlighed for urbane design. Og det vakte stor popularitet. Da hun nogle år senere, i 2007, præsenterede en ny kollektion til en Mercedes Benz-modeuge, blev Lala Berlin nomineret til en ”New Faces’”-pris. Bagefter blev mærket anerkendt som et brand, der skilte sig ud fra mængden.

Det var særligt på grund af den anderledes brug af naturgarn og innovative sammensætninger af materialer. Siden har de anderledes kollektioner for alvor gjort Leyla Piedayesh kendt for at skabe alt fra skjorter, nederdele, kjoler, tørklæder og tasker i eksklusivt design. I dag henvender tøjet fra Lala Berlin sig bredt til både unge kvinder med sans for design og modne kvinder med kærlighed for klassiske styles.

Alt i alt er Lala Berlin derfor noget for dig, der sætter pris på tøj i god kvalitet. Uanset hvilken alder du har.

Shop ikoniske Lala Berlin bluser,  net og tørklæder


Søger du en afslappet bluse i blød i en boheme-inspireret stil? Eller mangler du en fin, elegant kjole, du kan bruge til både hverdag og fest? Det kan også være, at du mangler et luksuriøst tørklæde med et smukt print? Hos Rikke Solberg er vi vilde med Lala Berlins kollektioner. Derfor kan du naturligvis også finde et bredt sortiment fra det inspirerende mærke. Gå på opdagelse i alt fra Lala Berlin hoodies, Lala Berlin T-shirts og meget mere.

Husker du modetendenserne i 00’erne, husker du garanteret også de ikoniske Lala Berlin tørklæder med partisaner-print. Da de lancerede, fik tørklæderne nærmest kultstatus, og enhver ung såvel som moden kvinde gik med dem. I dag finder du stadig tørklæderne, der er lavet af 100 procent cashmere, silke og i utrolig blød uld. Style dem på et utal af måder, så du kan fuldende din stil.

Vi har samlet alle de populære Lala Berlin tørklæder i cashmere, så du nemt kan finde den helt rigtige for dig.

Det er dog ikke kun tøj, som mærket designer. Skal du fuldende for eksempel din fine kjole, kan du passende kigge på vores forskellige Lala Berlin tasker. Her er fokus på god kvalitet, festlige print og geometriske mønstre i alverdens farver. Samtidig favner taskerne også de mere stilrene, klassiske mønstre, der går godt til dit afslappede outfit i hverdagen.

Udover mønsteret på taskerne fås Lala Berlin-tasker også i mange forskellige former. Kig for eksempel efter de populære Lala Berlin net. Med mange anvendelsesmuligheder og det genkendelige design får du en taske, du kan bruge igen og igen. Derudover kan du være så heldig at finde de komfortable sandaler, iPhone-covers, bæltetasker og andre former for accessories fra Lala Berlin.

Få en unik shopping-oplevelse hos Rikke Solberg


Med et skarpt øje for farver og det skæve er Lala Berlin kendt for at udfordre brugen af mønstre og print. Det ses også i vores udvalg af Lala Berlins bluser, kjoler, T-shirts og  hoodies. Vælg mellem forskellige nuancer – fra de neutrale beige og mørke toner til de røde og mørkegrønne farver. Her går den høje komfort og den gode pasform godt i hånd med det unikke design, som mærket står for. Siden begyndelsen i 2003 er det blevet til et utal af modetøj, der sætter et tydeligt fingeraftryk på modescenen.

Har du spørgsmål om en vare, eller er du i tvivl om en størrelse, pasform eller farve? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på e-mail eller telefon. Hos Rikke Solberg elsker vi mode, og derfor ønsker vi naturligvis, at du også kan få fingre i den gode kvalitet. Vi bestræber os på at give dig den samme gode service, som hvis du var fysisk i vores butik.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.