Historien om Lala Berlin

Leyla Piedayeshs vej til modeverdenen har været alt andet end konventionel. Først læste hun forretningsadministration, hvorefter hun blev redaktør af MTV Berlins tv-format ”Designerama”. Det var først i år 2003, at hun begyndte at udforske sit eget talent for design, ved at strikke sine egne accessories. Leyla er blevet kaldt Lala hele sit liv, og da hendes inspiration kommer fra storby-atmosfære, hovedsageligt i Berlin, var det naturligt at døbe sit eget brand: Lala Berlin. I 2004 lancerede hun sin første kollektion til Premium-showet i Berlin. Hendes koncept for kollektionen var symbiose mellem storby og elegant chic, baseret på højkvalitets-strik.

Efter at have præsenteret sin kollektion i 2007 til Mercedes Benz-modeuge blev Lala Berlin nomineret til en ”New Faces’”-pris. Herefter blev Lala Berlin anerkendt som et brand, der skilte sig ud fra mængden, grundet den anderledes brug af naturgarn og innovative materialesammensætninger. Lala Berlin er løftet omkring høj kvalitet og eksklusivt design, derfor har brandet også fundet vej ind i kendissernes hjerte, og internationale stjerner som Claudia Schiffer, Mischa Barton, Heidi Klum, Cameron Diaz og Jessica Alba er blevet set i designs fra Lala Berlin. Lala Berlins kollektioner henvender sig bredt til både unge kvinder med sans for design og designerprodukter, samt modne kvinder med kærlighed for klassiske styles og høj kvalitet. Alt i alt henvender Lala Berlin sig til modebevidste kvinder, som sætter pris på kvalitet, uanset deres alder. I 2010 tilstod den britiske mode kritiker, Suzy Menkes: ”I like Lala Berlin!”. Lala Berlin er et fænomen, som har vundet indpas ved selv de mest kritiske i modeverdenen.

Smukke prints fra Lala Berlin
Blandt udvalget af Lala Berlins kollektioner kan man ikke undgå at blive draget af de smukke prints. Det velkendte Kufiya-print er et af de mest populære styles fra Lala Berlins kollektioner, både i tørklæder og skjorter. Begge dele fås i mange flotte farver, med kufiya-printet i forskellige grader.

De trekantede kashmir tørklæder med det velkendte Kufiya print er et af de mest populære styles fra Lala Berlins kollektioner. Tørklædet fås i mange flotte farver, med kufiya printet i forskellige grader. Kashmir tørklædet fra Lala Berlin er trekantet og kan både bruges om halsen eller som en sjal. Tørklædet fås i klassiske farver, så vi kan love dig for at dette tørklæde vil være brugbart de næste mange mange år.

Ud over de lækre kashmir-produkter, så er silke også en ting, der går igen i mange af Lala Berlins produkter. Med en lækker silkekvalitet er du ligeledes sikret tøj og accessories, der er svært at få af igen, når først du har mærket, hvor blødt og lækkert det føles.

Shop Lala Berlin hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi vilde med Lala Berlins kollektioner og derfor kan du altid finde et stort udvalg af Lala Berlin hoodies, kashmirtørklæder, silketørklæder, tasker, t-shirts og meget mere Hos Rikke Solberg. Hvis du har spørgsmål til en vare, eller er i tvivl om en størrelse, pasform eller farve, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Telefon: 86 74 30 25, e-mail: info@rikkesolberg.dk.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.