Udforsk vores UGG-støvler og sko hos Rikke Solberg

UGG er blevet en stor spiller på markedet, når det gælder støvler, og de nyeste kollektioner byder konstant på overraskelser og spændende, nye detaljer. Hos Rikke Solberg har vi sikret et stærkt udvalg af forskellige favoritter, som vi til hver en tid vil anbefale vores kunder at købe og bruge til dagligt. Når du udforsker vores side, kan du finde et væld af skønne produkter, som eksempelvis:

●Støvler
●Gummistøvler
●Hjemmesko
●Slippers
●Huer

Produkterne i vores udvalg fås i forskellige neutrale nuancer, der passer til enhver garderobe, hvad enten du køber komfortable støvler eller hjemmesko. Så find en eller flere favoritter i udvalget, og glæd dig til at stikke fødderne ned i ren velvære.

UGG: Støvler der emmer af høj kvalitet
Det er nødvendigt som et surferbrand at skabe produkter i høj kvalitet, da de skal kunne holde til at blive udsat for fysiske aktiviteter. Og selvom deres hjemmesko ikke ligefrem skal luftes på en vandre- eller surftur, så er værdien om kvalitetsmaterialer inkorporeret i alle deres produkter.

Til UGGs klassiske støvler benytter de sig udelukkende af lammeskind af højeste kvalitet, og mange af de andre produkter brillierer ligeledes i kvaliteten. Med sko og støvler fra UGG, får du items til din garderobe, som du kan bruge til mange forskellige anledninger, og som holder i rigtig mange sæsoner fremover. Dine fødder vil desuden takke dig for at investere i et par lækre, vamsede sko eller støvler, som også sikrer, at dine fødder hele tiden har en behagelig temperatur.

UGG kan nydes af kvinder i alle aldre
Uanset alder er UGG-støvler og sko en kilde til både stil og komfort. Du kan altså både se unge piger og modne kvinder med UUG i gadebilledet. Disse ikoniske fodtøjskreationer tilbyder en unik blanding af elegance og afslappethed, der appellerer til enhver kvinde.

For de unge piger er UGG-støvler og sko et perfekt valg til at udtrykke deres personlige stil. Skoene kan parres med jeans eller leggings for et cool og afslappet look til skoledage eller udflugter med vennerne. Den bløde og luksuriøse pels giver varme og komfort, mens de trendy designs og farver tilføjer et moderne touch.

For modne kvinder er UGG-støvler og sko en ideel kombination af mode og funktionalitet. De kan nemt styles med en flot kjole eller et par skinny jeans til arbejdsdagen. Ønsker du at kombinere luksus og afslappende weekender derhjemme med familien, så er et par bløde hjemmesko lige noget for dig. UGG's kvalitetsskind og behagelige såler sikrer en behagelig oplevelse hele dagen lang, uden at du går på kompromis med stil.

Sådan passer du godt på dine UGG-støvler af lammeskind
For at sikre at dine UGG-støvler af lammeskind bevarer deres naturlige skønhed og kvalitet i lang tid, er det vigtigt, at du tager dig af dem på den rigtige måde. Først og fremmest bør du undgå at udsætte støvlerne for ekstreme vejrmæssige forhold, som regn, sne eller direkte sollys, da dette kan påvirke skindet negativt. Hvis dine støvler bliver våde, bør du lade dem tørre naturligt ved stuetemperatur uden brug af varme eller varmeapparater.

For at fjerne let snavs eller pletter kan du forsigtigt børste overfladen med en blød børste eller anvende en fugtig klud. Undgå at bruge stærke rengøringsmidler eller kemikalier, da disse kan beskadige skindet. Vi anbefaler også, at du behandler dine UGG-støvler med en beskyttende imprægneringsspray, der er specielt beregnet til læder og skind. Dette vil hjælpe med at forhindre pletter og holde skindet fugtresistent.

Historien om UGG-støvlerne
UGG stammer helt tilbage fra 1978, hvor en australsk surfer med en stor passion slog sig ned i det sydlige Californien. Han hed Brian Smith. Denne visionære grundlægger var dybt fascineret af lammeskind og dets enestående egenskaber, og han var overbevist om, at resten af verden ville dele hans entusiasme — eller i det mindste komme til det takket være hans unikke fodtøj. Dermed begyndte han at skabe komfortable støvler i høj kvalitet, og dette markerede fødslen af UGG.

Ved rejsens spæde start præsenterede UGG også et bredt udvalg af klipklapper og sandaler, der var perfekte til brug under surfersessioner. Som tiden er gået, har UGG dog udviklet sig til at være mere end blot et surferbrand. Det er nu blevet en toneangivende modevirksomhed, der har etableret betydningsfulde partnerskaber med prominente mærker som Jimmy Choo og Swarovski.

Shop modetøj til alle anledninger hos Rikke Solberg
Rikke Solberg er dit modeunivers af luksuriøse brands med tøj til alle anledninger. Vi har samlet et stærkt udvalg af alle vores yndlingsbrands- og produkter, som vores kunder kan nyde godt af. Tag eksempelvis et kig på vores sko og støvler til arbejde, festlige lejligheder og alle årstiderne. Vi har også et væld af accessoriesfra anerkendte brands, som Black Colour, Mads Nørgaard og Lala Berlin.

Har du spørgsmål til vores UGG-støvler?
Er du lige så vild med UGG, som vi er? Så kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritter hjem til brug. Hvis du spørgsmål til vores produkter, levering eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Vores medarbejdere står klar til at modtage din henvendelse og rådgive dig bedst muligt.

Har du ejet et par UGG-støvler før? Så har du måske allerede styr på størrelser og pasform. Men hvis ikke, kan du med fordel besøge vores butik i Egå, såfremt du befinder dig i nærheden, og prøve støvlerne. Du kan selvfølgelig også prøve dem i en anden butik og derefter bestille dem hjem fra Rikke Solberg.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.