Mærker
Farve

Becksöndergaard

Becksöndergaard er et brand af Lis Beck og Anna Søndergaard, der har eksisteret siden 2003, og i dag sælges rundt omkring i Europa samt i USA, Japan og Singapore. Det hele begyndte med et ønske om at designe unikke accessories til kvinder, som kan bruges sæson efter sæson. Da åleskindspungen for første gang så dagens lys for mange år tilbage, lagde Becksöndergaard standarden for brandet, og pungen blev usandsynligt populær på rekordtid. Becksöndergaards kollektioner spreder sig over alle former for accessories, fra de lækre handsker, tasker, kjoler og smukke tørklæder med print. Tørklæderne fra Becksöndergaard varierer fra rå lærredstørklæder til fine silketørklæder, i ensfarvede, mønstrede eller håndtegnede styles. Brandet tager udgangspunkt i skandinaviske traditioner, men uden at lade sig begrænse af farvevalg, prints og kontraster.

Læs mere om Becksöndergaard her

Hvis du kan lide accessories i helt særlige designs, som vil tilføje et unikt touch til din stil, så går du ikke galt i byen med Becksöndergaard. Hos Rikke Solberg udvælger vi nøje vores brands, og vi går meget op i at kunne tilbyde nogle styles, der skiller sig ud i mængden, så du ikke kommer til at ligne alle de andre, men kan skabe en helt personlig stil. Becksöndergaard formår at designe nogle anderledes items, der på sin vis følger tidens trends og tendenser, men som også oftest kommer med et lille twist af noget boheme, både i form af farvevalg og materialer. Her på siden kan du holde dig varm i vinterhalvåret med et par lune uldhandsker eller et blødt tørklæde. Du kan også blive klar til sommeren med en smuk bikini, eller måske det er en ny taske, du er på udkig efter? Hvad end du falder for, så finder du fra Becksöndergaard produkter i fantastiske kvalitetsmaterialer såsom læder, silke, uld og bomuld, og bag hver enkelt style ligger en masse hårdt arbejde og en masse nøje overvejelser.

Opdater garderoben hos os
Lige meget om du har sat jagten ind efter noget helt specifikt, eller blot kigger forbi vores side for at lure lidt, så vil du med garanti falde over noget, som du kan lide. Vores udvalg af ikke kun accessories, men også sko, kjoler, jakker mm. er stort og varieret, og her er det muligt at opdatere garderoben med skønne styles til alle de forskellige årstider og sæsoner. Becksöndergaard lancerer hele 4 kollektioner om året, og herfra finder du alt det modetilbehør, du har brug for, for at pifte stilen lidt op. Vi er meget glade for, at du vælger at handle hos os, og derfor giver vi dig nogle gode fordele med i købet. Det betyder eksempelvis, at du får dine varer sendt afsted helt kvit og frit, såfremt det ikke er tilbudsvarer. Derudover leverer vi på ganske få dage, og måske allerede i morgen, hvis du er heldig. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og skulle du få lyst til at kigge forbi vores fysiske butik i Egå, så er du naturligvis også altid velkommen til det.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven