Skab din personlige stil med Becksöndergaard

Hvis du har en forkærlighed for accessories i specielle designs, som kan tilføje noget unikt til din stil, så går du ikke galt i byen med danske Becksöndergaard. Hos Rikke Solberg udvælger vi nøje, hvilke brands vi ønsker at forhandle. Du kan derfor være sikker på, at vores sortiment skiller sig ud fra mængden, så du har mulighed for at skabe din personlige stil i stedet for at ligne alle andre. Og det kan du i høj grad med Becksöndergaard. De to veninder, der står bag Becksöndergaard, siger det selv så smukt:

“Vi stopper aldrig med at genopfinde vores univers, for kreativitet og glæde er vores drivkraft. Vi giver alle kvinder mulighed for at skabe deres helt eget look og vise verden deres unikke personlighed.”

Shop kvalitet fra Becksöndergaard


Becksöndergaard formår at designe anderledes items, der på sin vis følger tidens trends og tendenser og samtidig kommer med små twists af boheme i form af farvevalg og materialer. Du vil uden tvivl både føle dig lækker og godt tilpas. Her på siden kan du finde mange skønne produkter til at holde dig varm i vinterhalvåret - eksempelvis med et par lune uldhandsker, en hue eller et blødt tørklæde. Du kan også blive klar til sommeren med en smuk bikini, fin sommerkjole, eller måske er det en ny taske, du er på udkig efter? Hvad end du falder for, så finder du fra Becksöndergaard produkter i fantastiske materialer, der emmer af kvalitet; såsom:

● læder
● silke
● uld
● bomuld
● kashmir

Du kan endda også være så heldig at finde produkter i papirstrå, hvis du synes, det lyder spændende. Bag hver enkelt style ligger en masse hårdt arbejde og en masse nøje overvejelser, som gør, at du kan nyde dine produkter i mange år fremover.
For skaberne bag Becksöndergaard er selv regntøj, kimonoer og strømper enestående muligheder for at forvandle dit hverdagslook til noget særligt. Og det er blot en af årsager til, at brandet i dag er så populært verden over med salg i flere end 18 forskellige lande.

Becksöndergaard: Unikt skandinavisk design


Lige meget om du har sat jagten ind efter noget helt specifikt, eller du blot kigger forbi for at lure lidt, så vil du med stor sandsynlighed falde over noget, du kan lide. I udvalget af tasker, tørklæder og strømper er der rig mulighed for at finde unikke prints, der kan give ekstra liv til dine outfits i klædeskabet. Selvom brandet blev født i et lille kælderlokale på Nørrebro i København og fra begyndelsen har haft fokus på skandinavisk design, så lader de sig ikke begrænse. I stedet udfordrer de den nordiske stil og tilfører farver og prints, der giver et helt unikt design. Og så bliver de ved med at have tårnhøje ambitioner.

Becksöndergaard lancerer hele fire kollektioner om året, og her kan du finde produkter i mange farver, materialer, størrelser med mere. Fælles for dem alle er, at de tillader dig at skabe et legende look ved på kryds og tværs at sammensætte produkterne, som du har lyst til. Så ønsker du at pifte din stil op, kan du gøre det her.

Tag også et kig på lignende brands


Fandt du ikke det, du ledte efter hos Becksöndergaard? Så fortvivl ej, vi har heldigvis flere skønne brands, som måske falder mere i din smag. Tyske Lala Berlin er ligeledes kendt for at lave accessories i eksklusive materialer, og de forsøger med stor succes at genopfinde gamle klassikere med nye sjove twists. Er du mere til de moderigtige og neutrale farver uden at gå på kompromis med kreative mønstre og prints? Så bør du tage et kig på det danske brand  Black Colour.

Har du spørgsmål til Becksöndergaard?


Når du handler online hos os, så gør vi vores for, at du får leveret din pakke inden for ganske få dage. Skulle du få lyst til at kigge forbi vores fysiske butik i Egå, så du kan se og prøve dine favoritprodukter først, er du naturligvis også altid velkommen til det.

Hvis du har spørgsmål til Becksöndergaard eller andet, kan du også kontakte os telefonisk eller via e-mail. Så vil du hjælpe dig med at foretage det rette køb til dig selv eller én du holder af.

Hold dig opdateret på nyheder


Vi vil meget gerne holde kontakt med dig som kunde, og vi håber, du ønsker det samme. Derfor kan du tilmelde dig vores online nyhedsbrev og holde dig opdateret på alt det nye, der sker hos Rikke Solberg. Med nyhedsbrevet modtager du:

● De seneste nyheder inden for brands, produkter og trends
● Inspiration til din dagligdag
● Eksklusive tilbud
● Konkurrencer med mulighed for at vinde lækre giveaways.
● Invitationer til særlige arrangementer.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.