New Balance sko til damer

New Balances oprindelseDet var først i 1930’erne, at New Balance begyndte at fremstille sko specielt til atleter. Det var en stor succes, og mange kendte sportsstjerner begyndte at efterspørge New Balance-sko til træning.

Brandet har siden haft stor vækst og bliver i dag betegnet som et af verdens førende sko- og sportsmærker. New Balance er specielt kendt for det genkendelige N-logo, som findes på siden af alle deres modeller. Logoet blev dog først tilføjet til skoen i 1970’erne, men det har til gengæld kunne ses på samtlige modeller siden. New Balance model 320, som kom på markedet i 1976, var den allerførste sko med N-logoet på. Det genkendelige logo havde en styrkende effekt på deres brand, og det blev banebrydende for virksomheden.

Find sko til forskellige anledninger


New Balance er blevet et meget populært og anerkendt mærke, og det sælges til mange forskellige anledninger og behov. I princippet behøver du blot købe og iklæde dig et enkelt par New Balance-sko og bruge dem både i hverdagen og til dine festlige lejligheder. Et enkelt par sko i en neutral farve kan passe til det meste af din garderobe.

Men du kan naturligvis også vælge at købe flere forskellige par, så du har sko at vælge imellem til forskellige anledninger. På den måde kan du lidt bedre tillade dig selv at købe sko med mere markante farver eller mønstre.

Stolte forhandlere af New Balance


New Balance passer godt ind i modeuniverset hos Rikke Solberg, og derfor har vi stolt forhandlet New Balance siden 2012. Vi genkender os selv i den vision, William J. Riley gennem tiden har haft for sit brand og for alle sine sko. Derfor har vi med vores sortiment ligeledes fokus på, at du, med dine specifikke behov, skal kunne finde et par sko - uanset om du er kvinde eller mand, og hvilket år du er født.

New Balance hele året rundt


Når du køber sportssko eller hverdagssko hos os, får du ikke bare god komfort og høj funktionalitet, du får også en flot og moderne sko, som formår at pifte dit træningstøj eller hverdags-look lidt op.

Hos Rikke Solberg elsker vi de klassiske mørke New Balance-sko om efteråret, og vi er helt vilde med de flotte hvide, rosa og lyse farver om sommeren, som passer perfekt til en afslappet sommerkjole. Du kan sagtens bruge sneakers hele året rundt, og du bestemmer heldigvis helt selv hvilke New Balance sko, der passer bedst til dine forskellige outfits.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive


Hvis du er i tvivl om kvalitet, pasform eller størrelse hos produkter fra New Balance eller et andet mærke, så kontakt endelig vores kundeservice via telefon eller e-mail. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Ønsker du at blive opdateret?


Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive opdateret på nyeste trends eller modtage spændende nyheder og inspiration til hverdagen.

Med nyhedsbrevet modtager du også eksklusive tilbud på vores produkter, og du kan deltage i vores mange konkurrencer med lækre giveaways på højkant.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.