New Balance hos Rikke Solberg

New balance er et amerikansk brand som blev grundlagt i år 1906 af William J. Riley. New Balance startede i Boston-området med at sælge svang-støttende såler og andre accessories der kunne give en bedre støtte til ens fods pasform. Det var først i år 1930’erne New Balance begyndte at fremstille sko specielt til atleter. Det gav en stor succes, og mange kendte sportsstjerner begyndte at efterspørge deres sko til træning.

William J. Rileys mål var, at imødekomme den individuelle og lave specialiseret sko, så alle kunne få en sko der passede perfekt, til lige netop deres behov. Mærket har haft stor vækst og er et af verdens førende sko og sportsmærker. New Balance er specielt kendt for deres genkendelige N-logo som er at finde på alle deres modeller. Det har de dog ikke altid haft. Det var faktisk først i 70’erne de fik logoet, men har haft det på samtlige modeller sidenhen. Det var New Balance model 320 som var den første af deres sko med det ikoniske N-logo som blev lanceret i år 1976 der blev deres banebrydende model.  

New Balance er blevet et meget populært mærke og sælges til næsten enhver lejlighed. Med deres lækre kvaliteter og pasformer kan du både finde en smart hverdagssko i fine neutrale farver, men du kan også finde dem i en masse forskellige farver og mønstre.

Rikke Solberg har forhandlet New Balance siden 2012


New Balance passer godt ind i vores modeunivers, da man kan finde et par sko ligegyldigt om man er 15 eller 75 år. Om man skal finde en sko, der er god til arbejde eller om man vil finde en, der kan være med til at pifte ens outfit op.
Vi ligger stor vægt på, at der er en sko for enhver smag. Så hos os finder du et bredt udvalg af farver og modeller. Vi elsker de lækre mørke klassiske New Balance om efteråret og er helt vilde med de hvide, rosa og sommerlige farver om foråret/sommeren.  Man kan sagtens bruge sneakers hele året rundt og man kan også helt selv om, om man synes det er smartest til et par flotte jeans, eller om man vil tilføre en smuk sommerkjole til dem.

Shop New Balance hos Rikke Solberg – ring endelig hvis du har nogen spørgsmål til diverse modeller – vi er her for at hjælpe dig bedst muligt til det helt rigtige New Balance køb.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.