A. Kjærbede

A. Kjærbede-solbriller til din personlighed


Solbrillerne fra A. Kjærbede kan med gennemførte detaljer og et unikt design få hvilket som helst outfit i din garderobe til at shine. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og find et par af dine absolut favorit-solbriller, som matcher din personlighed. Med et par af disse solbriller kan du vise verden, hvem du er - om du har dem på til din sommerfest, arbejdsdag, storbyferie, dag på stranden eller andet.

Sådan passer du godt på dine A. Kjærbede-solbriller


Vi har tit solbriller med på farten, og de bliver ofte lagt på bordet eller proppet ned i lomme, uden at vi tænker over det. Og pludselig en dag er de skæve, ridsede eller væk. Hvis du gerne vil have, at dine solbriller skal holde sig pæne og funktionelle i lang tid, så har vi her nogle hurtige råd til, hvordan du passer bedre på dem.

·   Læg aldrig brillerne med glassene nedad
·   Læg solbrillerne i dit etui, når du ikke bruger dem
·   Rens dine solbriller jævnligt for snavs med en renseserviet til briller
·   Brug aldrig ærmet, rengøringsmidler eller andre kemikalier til at rense solbrillerne

Vi står klar til at hjælpe dig


Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge butikken i Egå, hvis du ønsker hjælp eller rådgivning af en medarbejder.

Modtag nyheder og eksklusive tilbud


Hvis du er vild med Rikke Solberg og ønsker, at vi holder kontakten, så tilmeld dig vores nyhedsbrev med det samme. Med nyhedsbrevet sender vi dig:

·   Spændende nyheder om aktuelle trends
·   Eksklusive tilbud
·   Invitationer til særlige arrangementer
·   Inspiration til din hverdag

Derudover får du mulighed for at deltage i konkurrencer med lækre give-aways på højkant. Når du ikke længere ønsker at deltage i konkurrencer eller modtage nyheder, så kan du til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.