A. Kjærbede-solbriller til din personlighed

Solbrillerne fra A. Kjærbede kan med gennemførte detaljer og et unikt design få hvilket som helst outfit i din garderobe til at shine. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og find et par af dine absolut favorit-solbriller, som matcher din personlighed. Med et par af disse solbriller kan du vise verden, hvem du er - om du har dem på til din sommerfest, arbejdsdag, storbyferie, dag på stranden eller andet.

Opdag A. Kjærbede-solbriller i forskellige stilarter


Tag et kig på vores udvalg af A. Kjærbede-solbriller og find et par til din smag. A. Kjærbede arbejder nemlig på tværs af stilarter og rammer derfor både din og din nabos smag – hvad enten du er til de moderne solbriller, eller gamle klassikere som er på vej tilbage på solbrille-markedet.

A. Kjærbede er på forkant med solbrilletrends, og det afspejles tydeligt i deres forskellige stilarter. Tag eksempelvis den Matrix-formede solbrille, med dens smalle stel og skarpe linjer, som igen er blevet et fænomen – særligt hos influencere og kendte stjerner. Også den klassiske aviator-model, kendt for sit bløde firkantede stel, er også ved at gøre et stærkt comeback på modescenen. A. Kjærbede har naturligvis disse stile i deres sortiment.

Er du til farverige stel? Eller måske gennemsigtige glas? I udvalget har vi tilgodeset det hele. Vælg solbriller i grøn, lyserød eller med leopardprint, og beslut dig for, om man skal kunne se dine øjne gennem glasset. Solbrillerne fra A. Kjærbede har desuden en god pris, der gør, at du kan tilegne dig mere end et par til sommeren, så du kan skifte mellem stilarterne alt efter dit outfit.

Solbriller og UV-beskyttelse


Sikkerhed og stil går hånd i hånd med et par A. Kjærbede-solbriller. Når du skal vælge dine solbriller, er det afgørende, at dine solbriller er UV-beskyttede for at opnå optimal beskyttelse for øjnene. Uden UV-beskyttelse er dine øjne udsat for UV-strålerne. A. Kjærbede garanterer korrekt beskyttelse med UV400-mærkning på alle deres solbriller. Med A. Kjærbede-solbriller behøver du altså ikke gå på kompromis med sikkerheden. Gør det gode valg i dag – for dine øjnes skyld.


Sådan passer du godt på dine A. Kjærbede-solbriller


Vi har tit solbriller med på farten, og de bliver ofte lagt på bordet eller proppet ned i lomme, uden at vi tænker over det. Og pludselig en dag er de skæve, ridsede eller væk. Hvis du gerne vil have, at dine solbriller skal holde sig pæne og funktionelle i lang tid, så har vi her nogle hurtige råd til, hvordan du passer bedre på dem.

·   Læg aldrig brillerne med glassene nedad
·   Læg solbrillerne i dit etui, når du ikke bruger dem
·   Rens dine solbriller jævnligt for snavs med en renseserviet til briller
·   Brug aldrig ærmet, rengøringsmidler eller andre kemikalier til at rense solbrillerne

Bemærk, at der med dine solbriller fra A. Kjærbede medfølger en opbevaringspose, som du kan bruge til god beskyttelse af brillerne, når de ikke er i brug.

Giv en god gave eller et gavekort


Solbriller er en skøn gave til enhver lejlighed, uanset om det er til din bedste ven eller din partner. Et par A. Kjærbede solbriller indikerer ikke blot, at du har sans for kvalitet og design, men også at du kender modtagerens smag og stil. Det er en personlig gave, der viser, at du har lagt tanke og omtanke i dit valg.

Og hvis du er i tvivl, er et gavekort til Rikke Solberg det ideelle valg. Det giver modtageren mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af luksuriøse danske brands, hvilket vil glæde enhver modeelsker. Giv en gave, der kombinerer stil, kvalitet og funktionalitet - giv et par A. Kjærbede solbriller eller et Rikke Solberg-gavekort.

Find andre accessories hos Rikke Solberg


Dyk ned i Rikke Solbergs sortiment af skønne accessories, og opdag, hvordan udvalget strækker sig fra produkter til hovedet og kroppen til fødderne. Tag et kig på vores flotte tørklæder fra eksempelvis Black Colour eller Lala Berlin, der er skabt med omhu for at give et strejf af elegance. Vi har også lækre smykker fra Stine A Jewelry, Pernille Corydon og Maanesten, som du kan bruge til mange forskellige formål, såsom arbejde, fest og ferier. Smykkerne kan pifte ethvert outfit op, lige som du har lyst til.

Hold varmen på dine fødder med stilfulde strømper, der er lige så praktiske, som de er moderne. Og lad os ikke glemme det uimodståelige udvalg af beauty-produkter fra Nailberry og Aiayu. Med et eller flere af disse produkter kan du tilføje ekstra stil til din garderobe og skønhedsrutine.

Har du spørgsmål til vores A. Kjærbede-solbriller?


Har du spørgsmål til brillernes kvalitet, holdbarhed eller pris? Måske har du spørgsmål til levering eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk eller via e-mail. Befinder du dig i nærheden af Aarhus, kan du også besøge butikken i Egå. Her kan du få dybdegående hjælp eller rådgivning af en af vores medarbejdere.

Modtag nyheder og eksklusive tilbud


Hvis du er vild med Rikke Solberg og ønsker, at vi holder kontakten, så tilmeld dig vores nyhedsbrev med det samme. Med nyhedsbrevet sender vi dig:

●Spændende nyheder om aktuelle trends
●Eksklusive tilbud
●Invitationer til særlige arrangementer
●Inspiration til din hverdag

Derudover får du mulighed for at deltage i konkurrencer med lækre give-aways på højkant. Når du ikke længere ønsker at deltage i konkurrencer eller modtage nyheder, så kan du til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.