Shop Ivy Copenhagen hos Rikke Solberg

Ivy Copenhagen er et dansk brand, der især er kendt for at designe fede jeans til stilbevidste kvinder. Brandet er stiftet af Henriette Pieszak, der også har stiftet mærkerne Pieszak og Tomorrow.  Hun har en stor passion for netop jeans og denim. Pieszak har boet og arbejdet i Italien i tre år, hvor hun specialiserede sig i produktionen af jeans, hvilket gør, at du kan være sikker på at få jeans af god kvalitet. Hos Rikke Solberg finder du et stort udvalg af alle de skønne jeans fra det danske mærke.

Bliv stilfuld med Ivy Copenhagen


Pieszak har udtalt følgende: “Denim vil forevigt være et symbol på ungdom og frihed og har altid været en game changer.” Med Ivy Copenhagen får du moderne designs, og jeans der bare sidder, som de skal. Med mere end 25 års erfaring inden for modebranchen ved Pieszak nemlig godt, hvordan jeans bør sidde, og hvad god kvalitet er. Pieszak går op i de små detaljer, og hun er overbevist om, at den mindste detalje kan betyde, at en kvinde går fra at se godt ud til at se fantastisk ud.

Med et par Ivy Copenhagen jeans er du sikker på at gå ud i verden med stil. Hvad enten du styler dine nye jeans med en flot blazer, en yndig  top eller en chunky strik, vil du  se fantastisk ud. Du kan også nemt dresse dine jeans op eller ned med eksempelvis et par sporty sneakers eller et par elegante hæle.

Et must-have i din garderobe


Jeans er et absolut must-have i enhver garderobe. Uanset om du har en feminin stil, du har en rå og cool stil, eller du foretrækker et minimalistisk look, er jeans uundværlige. Jeans kan bruges til både hverdag, restaurantbesøg, på rejser og meget mere. Det hele afhænger af, hvordan de vælger at style dine jeans.

Vi er ikke i tvivl om, at Ivy Copenhagen jeans hurtigt vil få en fast plads i din garderobe. Hos Ivy Copenhagen finder du blandt andet:

●   Jeans med stretch
●   Smalle jeans
●   Shorts i flotte farver
●   Chinos
●   Jeans i et vintage look

Hos Rikke Solberg er vi pjattede med jeans med en god pasform, og det er lige præcis det, du får med et par jeans fra Ivy Copenhagen. Siden 2016 har det danske brand designet og produceret jeans af høj kvalitet, der sidder lige i skabet. Uanset hvilken kropsfacon du har, kan du her finde et par jeans, der fremhæver netop din smukke figur.

Til den ambitiøse kvinde der elsker eventyr


Ivy Copenhagen er skabt til unge, legesyge og ambitiøse kvinder, der går efter extravagant mode af højeste kvalitet. Det er til dig, der elsker eventyr, og som ikke er bange for at tage chancer. Det er til dig, der elsker legende denim, du kan tage med på eventyr i hele verden. Ivy Copenhagen jeans er behagelige at have på, hvilket gør dem ideelle til både hverdagen, rejser og hyggedage derhjemme.

Ivy Copenhagen jeans er til kvinder, der gerne vil have godt håndværk, en pasform der er lige i øjet og moderigtige styles.

Få vejledning til at finde de rigtige jeans


Hos Rikke Solberg har vi et stort udvalg af jeans og bukser. Vi er gode til vores arbejde, og vi elsker at hjælpe vores kunde med at finde de helt rigtige jeans. Hvis du er i tvivl om pasform eller størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lægge de helt rigtige jeans i kurven.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.