Jane Kønig v ring

Udforsk de forskellige ringe fra Jane Kønig
Når du dykker ned i Jane Kønigs smykkeunivers, så vil du opdage den store variation i ringenes forskellige designs og også se tydelige spor til hendes inspirationskilder. For Jane Kønig er kvalitetsmaterialer og gode forarbejdningsprocesser vigtige. Og det er disse elementer, der i sidste ende sikrer en god holdbarhed og lang levetid på dine smykker.

Du kan i vores sortiment finde dine nye stilfulde fingerringe, som vil fuldende ethvert look. Ringenes forskellige designs gør det muligt for dig at kombinere dem på kryds og tværs og herved skabe din egen personlige stil. Størstedelen af ringene er lavet af sterlingsølv (925), som enten er belagt med rhodium, rosaguld eller 18-karat-guld. Du kan med fordel kombinere forskellige typer af ringe fra Jane Kønig på samme tid. Det gør, at du kan skabe din helt egen form for originalitet. Der er stor diversitet i typen af ringe, som du kan kombinere med dit yndlings outfit. Du støder blandt andet på: 

• V-ringen  
• Fletringen
• Skjoldringen

V-ringen giver dig rig mulighed for at skabe et outfit, der indeholder en stor portion kant. Derimod kan den fine fletring passe til et elegant og feminint udtryk. Skjoldringen har modsat evnen til at påføre unikke detaljer til dit look. 

Hos Rikke Solberg har du mulighed for at udforske et bredt sortiment af ringe fra Jane Kønig, der er af klassisk karakter. De har det tilfælles, at de er udsmykket med smukke og stilfulde detaljer. Ringene fra Jane Kønig kan bruges både til festligt- og hverdagsbrug. Du kan ligeledes se sortimentet af øreringe og halskæder

Sådan kan du passe på dine Jane Kønig ringe
Ringen er bekendt som det fineste og reneste symbol på kærligheden mellem to mennesker. Det er derfor, at en ring fra Jane Kønig kan have stor betydning for både giveren og modtageren. 

Det kan være en udfordring at prissætte den individuelle og unikke affektionsværdi. Det betyder, at vedligeholdelsen og plejen af dine Jane Kønig ringe kan gøre, at holdbarheden forlænges markant. Den skal naturligvis foregå efter alle bogens gyldne regler. 

Det kan være en fordel, at du tager ringene af, når du laver aktiviteter, der kan beskadige smykket. Det vil sige, at du bør tage ringene af i specifikke situationer, så du undgår at komme i kontakt med uønskede kemikalier. Det kan være, når du: 

• Sover 
• Gør rent 
• Har hænderne i vand 
• Har hænderne i kontakt med creme eller andre parfumerede produkter 
• Udfører fysiske aktiviteter 

En Jane Kønig ring skal ligeledes opbevares på den rigtige måde. Det kan du gøre ved at adskille dem, så de ikke beskadiger hinanden. Du kan blandt andet opbevare ringene i en stofpose eller i en boks med inddelte rum. 

Du behøver ikke smide ringene væk, hvis de viser tegn på en oxideret eller snavset overflade. Der er hjælp at hente i form af produkter, der kan sørge for, at ringene får den helt rette form for nypolerede shine. Du kan benytte dig af en simpel pudseklud, den effektive sølvrens eller en smart ultralydsrenser. 

Har du spørgsmål til Jane Kønigs ringe?
Hvis du spørgsmål til de flotte ringe, øreringe eller andre produkter i hendes kollektioner, så er du velkommen til at kunderservice. Så vil vi hjælpe dig, så godt vi kan.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.