GANNI

Shop tøj fra danske GANNI hos Rikke Solberg


GANNI tilbyder et bredt sortiment af tøj, sko og accessories, der kombinerer skandinavisk æstetik med et unikt, moderne twist. Og det er blot en af årsagerne til, at vi elsker og stolt forhandler GANNI hos Rikke Solberg. Du finder her alt fra t-shirts  med sjove og kreative prints til tasker  og hatte i et moderne design. Hver kollektion er et nyt kapitel i brandets historie, og de arbejder ud fra en vision om fortsat at forny og udfordre modeverdenen. GANNI er altså det perfekte valg for den stilbevidste kvinde.

Udforsk GANNIs populære t-shirts


De populære t-shirts med print af dyr, frugter og blomster er et must-have i en udtryksfuld garderobe. De er designet med et afslappet og råt look, der passer perfekt til både en casual weekend og en bytur. De skønne t-shirts er fremstillet i bløde materialer, der sikrer en behagelig pasform og en følelse af luksus. De farverige prints gør hvert enkelt stykke tøj unikt og giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil.

Om det er et dyr, en frugt eller en blomst, der pryder din t-shirt, vil du uden tvivl skille dig ud fra mængden. Med deres alsidighed kan disse t-shirts nemt styles op med et par højtaljede jeans og hæle for et trendy byturs-look eller ned med et par behagelige joggingbukser til et afslappet look i weekenden. Så lad de smarte t-shirts blive friskt pust i din hverdag.


GANNIs økologiske bomuld: Kvalitet og holdbarhed


De fleste produkter fra GANNI er lavet i 100 % økologisk bomuld, og det er der rigtig mange fordele ved. Økologisk bomuld er en mere miljøvenlig løsning, der er mere skånsom for både naturen og din hud. Dets dyrkning undgår skadelige kemikalier, hvilket reducerer forurening og skaber bedre arbejdsforhold for bønder.

Tøj af økologisk bomuld er blødt, holdbart og allergivenligt. For at forlænge dets levetid, bør du vaske det på en skånsom vask ved lav temperatur med mild sæbe. Undgå tørretumbling, da det kan skade fibrene. Opbevar det i et tørt, mørkt sted, foldet snarere end hængt, for at bevare formen. Økologisk bomuld er et valg, der gavner både dig og planeten.

GANNIs historie og rejse til international succes


GANNI blev grundlagt i 2000 i København med en mission om at skabe tidløst og sofistikeret mode til den selvstændige kvinde. Oprindeligt kendt for at producere cashmere strik, tog GANNI en ny retning i 2009, da kreativ direktør Ditte Reffstrup overtog roret fra Frans Truelsen.

Ditte introducerede en ny æstetik, der blandede skandinavisk minimalisme med et legende, streetstyle touch. GANNI er siden blevet et stærkt modebrand med global anerkendelse, som sælges i over 400 butikker verden over. Mærket har også gjort bæredygtighed til en del af deres vision med initiativer, som "GANNI Repeat" - et tøjleje-program, der fremmer cirkulær mode. GANNI's rejse har været præget af konstant innovation og en villighed til at bryde med traditionen. Og den innovation har blandt andet været med til at sikre dem en plads i toppen af modeverdenen på verdensplan.

GANNI bliver nemlig ikke kun båret af kendisser herhjemme. Også amerikanske stjerner, som Kylie Jenner, Dakota Johnson, Margot Robbie og mange flere er spottet med lækkert GANNI-tøj på den røde løber og i hverdagen. Du kan altså gå i stjernens fodspor og iføre dig nogle af de samme GANNI-produkter hos Rikke Solberg.

Oplev andre brands hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg finder du et væld af danske luksusbrands til stilbevidste kvinder, og GANNI er blot én af dem. Er du nysgerrig på t-shirts fra andre brands? Så dyk ned i alle de skønne designs fra Mos Mosh, Lala Berlin eller simple Levete Room.

Har du brug for andet i din garderobe end t-shirts, så slå dig løs i vores udvalg af bukser, kjoler eller matchende accessories. Vi har alt, hvad hjertet begærer af kvalitet og luksus her hos Rikke Solberg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Ønsker du at holde dig opdateret på de nyeste trends, og hvad der foregår rundt omkring i modeverdenen? Så kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet online, så du vil få tilsendt mails med alle de spændende nyheder. Derudover vil du:

●Modtage eksklusive tilbud på sko, tøj og accessories
●Kunne deltage i konkurrencer og vinde lækre giveaways
●Få masser af inspiration til hverdagen og din personlige stil

Men bare rolig, når du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev på mail, kan du nemt afmelde det igen.

Kontakt os, eller besøg os i Egå


Vi ønsker, at du som kunde hos Rikke Solberg skal komme hjem med det helt rigtige køb. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om pasform, kvalitet eller noget helt tredje. Så henvend dig til os via telefon eller e-mail, og lad os sammen finde en løsning.
Køber du dit GANNI-tøj online i dag, så skal vi nok sørge for en hurtig levering, så du kan få det i brug hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at slå et smut forbi vores butik i Egå nær Aarhus, hvor mange af produkterne er udstillet. Her kan du selvfølgelig også få lov til at prøve til dine t-shirts eller andet på først, før du træffer en beslutning. Butikken er åben alle ugens dage, undtagen søndag - vi glæder os til at se dig.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.