Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
I løbet af årene har Jane Kønig smykkerne for alvor sat sit præg på modebranchen verden over. Jane Kønigs smykker er nemlig en af de foretrukne smykkebrands, man ofte ser på catwalken, når der skal opføres modeshows rundt omkring i verden. Hertil har den danske designer desuden vundet adskillige priser for sit letgenkendelige skandinaviske design. Find flere smykker såsom øreringe, ringe, Love tags eller hele udvalget af Jane Kønig smykker her

Jane Kønig smykker forhandles kun hos udvalgte forhandlere, og derfor er vi hos Rikke Solberg stolte af at kunne præsentere det attraktive brand i vores sortiment. Dyk ned i det funklende smykkeunivers på siden her, og vælg mellem de mange unikke smykker fra Jane Kønig. Om det er til dig selv, eller en du holder af, så kan du være helt sikker på, at Jane Kønig smykker altid vil være et hit.

Ikoniske smykker fra Jane Kønig
Gennem årene har Jane Kønig designet et hav af ikoniske smykker, som de fleste af os er stødt på før eller siden. Hun er især kendt for signatur smykkerne “Love Tags”, som mange kvinder i dag bærer om sin hals som et symbol på kærligheden. Med de personlige Love Tags får du muligheden for at sammensætte tal, bogstaver eller symboler, præcis som du ønsker. På den måde får du et unikt smykke fra Jane Kønig, der fortæller lige netop din historie.

Jane Kønig smykkerne findes i alle afskygninger, så der er noget til enhver smag. I vores sortiment finder du blandt andet:

Øreringe
Armbånd
Halskæder
Love tags
Ringe

Derudover findes størstedelen af Jane Kønig smykkerne også i både sølv og guld, mens enkelte smykker kommer med farvede sten. Så om du er til klassisk sølv eller guld smykker eller hellere vil have noget lidt mere farverigt, kan du helt sikkert finde et smykke fra Jane Kønig, der passer til din stil.

Find dine favorit Jane Kønig smykker hos Rikke Solberg
Jane Kønig ønsker at udfordre kvinders måde at bære smykker på. Derfor designer hun også sine smykker med udgangspunkt i et stilrent design, hvor hun efterfølgende tilfører smykkerne et finurligt twist. Og det er lige netop det, der kendetegner Jane Kønigs smykker allerbedst - et smykke med et elegant og feminint udtryk, som alligevel har et eller flere legende elementer i sit design.

Med det rette smykke fra Jane Kønig får du et smykke, du kan bære resten af dit liv, og som samtidig udtrykker din personlighed. Gå på opdagelse i den danske designers smykkeunivers her på siden, og find lige netop dine favoritter blandt Jane Kønigs moderne smykker.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.