Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Øreringe Jane Kønig

Med Jane Kønig-øreringe får du kvalitet og skønne detaljer


Når Jane Kønig producerer øreringe, så har hun altid kvalitet og skønne detaljer for øje, og sådan har det været siden 1989. Det er lige præcis derfor, at hendes øreringe og mange af de andre smykker, siden dengang, har vundet kvindernes hjerter overalt i Danmark og Europa.

Når du går på opdagelse i Jane Kønigs univers, så vil du se, at der er øreringe for enhver smag. Er du til lange øreringe, så kan du få dem med spiraler, et kædelook og andre spændende former. Hvis du er på udkig efter korte øreringe eller ørestikker, så er der endnu flere muligheder for at finde et helt unikt design.

Udforsk øreringe fra Jane Kønig


Måske føler du, at der mangler øreringe, der kan benyttes til festlige anledninger? Det kan ligeledes være, at du mangler flere øreringe, der kan bruges i den helt almindelige hverdag. Hvis du er i tvivl, så lad Jane Kønig hjælpe angående valg af smykker. Du kan her se et udsnit af de øreringe, som du kan finde, der er lavet af den danske og talentfulde smykkedesigner. 

• Jane Kønig ørering - reflection heart stud guld og sølv 
• Jane Kønig ørering - reflection rhombus sølv og guld 
• Jane Kønig earcuff - wide reflection cuff guld og sølv 
• Jane Kønig ørering - souvenir hoop guld 
• Jane Kønig ørering - leaf spiral guld 

Vedligeholdelse og pleje af dine Jane Kønig smykker


Hvad end du har modtaget de betydnings- og værdifulde smykker i gave eller selv har købt dem for dine hårdt optjente penge, så kan det altid betale sig at være forsigtig overfor de produkter, som man anskaffer sig. Hvis man har et ønske om at øreringene skal holde i mange år, så er vedligeholdelse og pleje af smykkerne i den grad en nødvendighed. 

Øreringene kan have et symbol på kærlighed mellem to mennesker. Det giver derfor god mening, hvis man ønsker at passe ekstra godt på produktet. Et sæt Jane Kønig øreringe er et produkt, hvor man ønsker at værne om det. Du kan i første omgang som forebyggelse sørge for at tage smykkerne af, når du: 

• Er i kontakt med vand, cremer eller andre parfumerede produkter
• Tager en lur eller sover i længere tid 
• Udfører sportslige og fysiske aktiviteter 
• Gør hjemmet rent 

Hvis du overholder disse, så er du godt på vej, da vedligeholdelse vil skåne dine Jane Kønig øreringe for unødvendig slitage. Smykket bør dertil opbevares med stor respekt for det danske design. Det vil sige, at du kan gemme smykkerne i stofposer eller ruminddelte bokse for, at de ikke ridser hinanden.

Find også andre smykker fra Jane Kønig


Hvis du har forelsket dig i nogle af de smukke smykker fra Jane Kønigs ældre eller nyere kollektioner, så er der heldigvis meget mere til dig her. Find matchende Love tags, ringe og halskæder fra Jane Kønig, og lad dig inspirere til at finde din personlige stil.

Kontakt Rikke Solberg


Vi står altid til rådighed via telefonen eller e-mail, hvis du har nogle spørgsmål, der trænger sig på. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Egå og få personlig hjælp.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.