Leveté Room hos Rikke Solberg

Leveté Room til den moderne kvindeHos danske Leveté Room går fransk femininitet hånd i hånd med maskulin energi. Det vil sige, at de ikke er bange for at lege med feminine, elegante stilarter og tilføre skræddersyede elementer fra mænds garderobe. Med andre ord tør Leveté Room lege med designet. Målet er at skabe smukke og enkle styles, der passer til de moderne, klassiske kvinder, der tør skille sig ud.

Du kan for eksempel finde en blanding af lette og gennemsigtige stoffer sat sammen med mere tunge materialer såsom fløjl og skind. Vælg mellem enkle og ensfarvede styles, men også skønne farver, farvekombinationer og mønstre – fra lækre striktrøjer, smukke kjoler, fede T-shirts, jakker, skjorter, jakker og meget mere. Alt sammen i tidløse designs. Dermed kan du fylde hele garderoben med Leveté Room.

Få for eksempel et feminint look i en smuk Leveté Room kjole i luftige materialer sammen med fine stiletter og smykker. Skal du ud, kan du holde dig tilpas varm med en Leveté Room vest, jakke og et par lange støvler. Det giver dig et cool udtryk, som både er maskulint og feminint. Ved at kombinere det bløde med det rå kan du på den måde nemt skifte mellem iøjnefaldende og klassiske styles. Hvad enten du vil gøre dig klar til en klar til en dag på kontoret eller en aften i byen, kan du altid style en Leveté Room skjorte op - det handler blot om, hvilke accessories du sætter til dit Leveté Room-outfit.

Find dine favoritter på webshoppen, hvor du kan fuldende din garderobe med dansk mode. Her bliver de klassiske og maskuline elementer mødt af de feminine, lette og minimalistiske snit.

Leveté Room kjoler, skjorter T-shirts,jakker m.m


Hos Rikke Solberg er vi vilde med de fine detaljer, som kollektionerne hos Leveté Room formår at skabe. Derfor kan du naturligvis også finde et bredt udvalg af alt fra en Leveté Room kjole, nederdel, Leveté Room T-shirts, jakke og mere endnu hos os. Her bliver der leget med pasformer, ligesom det danske tøjmærke bruger fine mønstre og lækre farver.

Desuden kan du opleve anderledes materialer som for eksempel markerede og robuste snit til smukt faldende og draperede styles. Skru op eller ned for begge, alt efter hvad der passer din personlige stil.

De mange fine detaljer og moderne styles er blandt andet det, som kendetegner Leveté Room. Prøv for eksempel at sætte en Leveté Room nederdel sammen et par støvler i sort. Dette giver dig et klassisk og tidløs look, du sagtens kan bruge til hverdag og fest. Eller hvad med en let skjorte med folder sammen med et par herreinspirerede bukser for at skabe et let, feminint og afslappet outfit?

Hos Rikke Solberg kan du også være så heldig at finde en helt basic Leveté Room t-shirt, som enhver kvinde bør have. Put T-shirten ned i bukserne, uden at den sidder helt stramt. Det giver et helt afslappet look til både jeans og mere finere bukser. Hvis din t-shirts er lidt mere neutral, så kan du også sagtens bære den sammen med en Leveté Room nederdel i fine mønstre og tilføre forskellige halskæder. Med de rene linjer og skarpe snit får du stadig det helt klassiske med.

Har vi ikke noget på siden, som du kan lide? Du kan også besøge alle vores  overdele, der byder på flere stilarter fra andre kendte brands. Hvad enten du mangler en fin top til festen eller elegante skjorter, så har vi det. Bagefter kan du kigge videre i vores sortiment af bukser og jeans. Måske kan du blive inspireret til et helt nyt look?

Et dansk tøjmærke med unikke styles


Leveté Room er et dansk brand skabt af Thomas Viller og Torben Brodersen.
Navnet på brandet udtales Levity og betyder på dansk “let munterhed”, hvilket du også finder i deres kollektioner. Mærket skaber nemlig smukke, lette skjorter, veste, bluser og kjoler, som er virkelig lækre at have på. De mange styles fra Leveté Room er ganske vist moderne, men brandet er tro mod sin egen designidentitet.

Deres første kollektion udkom i 2018, hvor de henvendte sig til den stilrene kvinde, der ønskede et klassisk look og en chic stil. I dag har mærket hovedkontor i Hellerup, hvor de designer både skønne bukser, shorts,  kjoler, nederdele, strik, cardigans og basisvarer.
Selvom mærket er relativt nyt på den danske modescene, har de altså på kort tid fremtryllet feminine, moderne og tidløse styles til kvinder.

Rødderne er fra Norden, men alle deres kollektioner og styles bliver inspireret af rejser – især til steder som Paris, hvor moden har en høj værdi. Det ses, når de smukke og feminine styles bliver mikset sammen med høj kvalitet, lækre detaljer og et helt særligt snit. Her er silhuetterne altid lavet med et øje for detaljen, men uden at gå på kompromis med helheden. Derfor kan du skabe dine egne trends med items herfra.

Samtidig er tøjet fra Leveté Room et bevis på, at god kvalitet ikke behøver koste en bondegård. Tøjet kommer nemlig til fantastiske priser. Derfor kan du nemt blive den heldige ejer af en Leveté Room nederdel eller vest.

Se stort udvalg af populære brands


Har du besluttet dig for, at det er på tide at skifte ud i klædeskabet? Så kan du finde et bredt udvalg af lækre brands og unikke styles hos os. Hvad enten du efter noget nyt til dig selv eller en, du holder af. Vi gør os nemlig altid umage med at udvælge alle vores mærker, så du kan få en høj standard på både kvalitet og design i vores udvalg. Hos er der noget forskelligt at byde for dig, der elsker mode. Hos kan du blandt andet opleve:

●Flere store danske tøjmærker
●Skandinaviske og internationale stilarter
●Fine smykker, tørklæder og andre accessories
●En blanding af funktionalitet og pæne designs

Har du lyst til at se nogle af vores varer lidt tættere på, inden du køber, kan du slå vejen forbi  vores fysiske butik i Egå ved Aarhus. Her står vi klar til at tage imod dig og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Køber du her fra siden, sørger vi for levering i løbet af ganske få hverdage.

Husk, at du altid kan spørge os, hvis du er i tvivl for eksempel leveringsbetingelser eller en bestemt størrelse. Bare kontakt vores kundeservice på enten e-mail eller telefon.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.