Mærker
Farve

Parfume / Beauty

Parfume er den sidste finishing touch inden du er helt klar til at møde verdenen og dagen. Men valget af parfume er ikke helt så enkelt, som det måske lyder. Du skal naturligvis først og fremmest selv kunne lide duften, men det er også vigtigt, at den passer til dig og den, du er. Vælg derfor en duft, der repræsenterer dig, hvad end du er til den søde side, frugtige, skarpe eller tunge. En parfume er noget, de fleste bruger til både hverdag og fest, dog findes der også kvinder, der ikke bryder sig om det. Hører du til den første kategori, så har du måske allerede nogle favoritter, du sværger til, men imellem kan det være en god ide at skifte duft. Der findes hundredvis af forskellige parfumer på markedet, men det er vigtigt, at du vælger den helt rette parfume – ellers risikerer du, at den ender med at stå ubrugt i skabet, fordi du alligevel ikke helt bryder dig om duften. Vælg derfor din parfume med omhu, og dyk ned i vores flotte udvalg her på siden, hvor vi håber, du finder det, du søger.

Læs mere om parfumer her

Eksklusive parfumer hos Rikke Solberg
Her på siden tilbyder vi et enestående udvalg af parfumer. Vi har nøje udvalgt nogle særlige mærker, heriblandt Escentric Molecules, der er blevet verdenskendt for sin helt specielle egenskab. Denne parfume er designet til at tilpasse sig den, der bærer den. Det betyder, at parfumen dufter forskelligt fra person til person, og det er en ganske unik egenskab, som vi ikke synes, du bør snyde dig selv for at prøve. Hos Rikke Solberg er vi vilde med konceptet omkring en parfume, der ændrer karakter, så hvad end du skal forkæle dig selv eller en, du holder af, så er Escentric Molecules en god ide. Her får du din helt egen, personlige duft, som ikke findes magen til nogen andre steder i verden. Er du i tvivl om, hvad forskellen på Eau de Parfume og Eau de Toilette er? EDP indeholder en højere koncentration af selve parfumeolien, og er derfor noget kraftigere end EDT. Den holder sin duft i længere tid på huden, så er du ude efter en mildere parfume, der hurtigere mister sin kraft, så skal du vælge Eau de Toilette.

Find din nye yndlingsduft her
Hos os er der rig mulighed for at finde din nye yndlingsduft, og med en parfume her fra siden er der gode chancer for at modtage masser af komplimenter for din nye duft. Er du generelt vild med dufte, og går du derfor også op i, at dit hjem dufter lækkert og indbydende, så tilbyder vi også lækre rumsprays, der får din badeværelse eller din stue til at dufte som en drøm. Når du handler hos os, så får du altid lynhurtig levering på få hverdage, og vi tilbyder fragtfri levering, så længe du ikke køber udsalgsvarer. Tøv derfor ikke med at købe din nye parfume hjem her fra siden. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven