Farve

Fan Palm

Forkæl dig selv med en luksus hårbørste eller en skøn toilettaske/kosmetik pung i lækker velour – eller måske begge dele? Med en børste fra Fan Palm er du sikret lidt selvforkælelse hver dag. Den lækre børste er med ægte vildsvinehår som håret skinnede og blød. Derudover har børsten også nylon hår som går ind og masserer hovedbunden for at give et bedre blodomløb og derved sundere hovedbund. Vil du gøre gøre noget godt for dig selv og dit hår – så er en hårbørste fra Fan Palm lige det du leder efter.

Luksus til overkommelige priser - Læs mere om Fan Palm her

Blandt vores udvalg af hårbørster fra Fan Palm finder du både den store og mest almindelige størrelse til hverdagsbrug (Medium) og en mindre udgave (Small) som er perfekt til rejsen eller til dig med kort hår. Til alle børsterne medfølger der en flot æske med motiver af palmer på og en lille lærredspose, så du kan passe godt på din nye hårbørste når du er på farten.

Hos Rikke Solberg elsker vi de skønne hårbørster, især fordi at den lige giver håret lidt ekstra ’shine’. Dette gør den fordi at de naturlige vildsvinehår på børsten tager noget af hårets naturlige fedtstoffer og fører dem ud i spidserne. Har du spørgsmål til børsterne eller har brug for vejledning, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 86743025 alle hverdage mellem 9.00 – 15.00 eller på mail info@rikkesolberg.dk.

Udover de skønne hårbørster, finder du også fine toilettasker/kosmetikpunge i den blødeste velour. Taskerne fås i forskellige farver og størrelser og har et super fint og feminint look. Tag et kig på vores udvalg og tøv ikke med at give lyd, hvis du har brug for hjælp.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven