Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Scarlett Poppies

Scarlett Poppies er et modebrand, der er båret af passion og kærlighed til detaljer, håndværk og tidløse klæder. Og det er blot en af årsagerne til, at vi hos Rikke Solberg elsker og sælger Scarlett Poppies. Bag brandet står den kreative direktør, Linda Augustsson, som med sine skandinaviske rødder og mange år i Indiens tekstilindustri, har skabt en unik stil, der kombinerer skandinavisk minimalisme med indiske tekstiler og traditionelle broderiteknikker.

Scarlett Poppies skaber klæder, der får kvinder til at føle sig smukke, unikke og komfortable. Brandet er opkaldt efter valmuen - en blomst, der for Linda symboliserer skønhed, femininitet og frihed. Tag et kig på udvalget her på siden, og køb dine favoritter hjem med det samme.

Køb unikke kjoler og skjorter fra Scarlett Poppies


I sortimentet her på siden har vi fokus på Scarlett Poppies’ flotte kjoler og skjorter. Disse fås i neutrale farver, og hvert stykke tøj er præget af traditionelle indiske broderier, der tilføjer en eksotisk charme. Scarlett Poppies er perfekt til festlige lejligheder, hvor du gerne må skille dig lidt ud fra mængden. Og alt efter hvordan du vælger at kombinere det med diverse accessories, så kan det bruges til både formelle og uformelle fester. Valget og fantasien er op til dig.

Hver Scarlett Poppies-beklædningsgenstand er resultatet af Linda Augustssons passion for smukt, veludført tøj og de dygtige skræddere og kunsthåndværkeres hårde arbejde. Bær et stykke Scarlett Poppies, og føl dig smuk, unik og komfortabel i dit eget skind.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.