Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Tevas sandaler er perfekte til din garderobe

Hvem vil ikke gerne have et par sko i garderoben, som kan bruges til mange forskellige anledninger? Det er både billigt, praktisk og bæredygtigt. Du kan hurtigt og nemt finde de helt rigtige Teva-sandaler i vores sortiment, da vores neutrale og farverige udvalg dækker enhver smag. Når du først har fundet dit par, kan du bruge sandalerne til næsten alle anledninger.

Tevas Original Universal-model er perfekte til hverdagsbrug på varme sommerdage. Sandalerne giver desuden god støtte og komfort, hvilket også gør dem perfekte til din ferie. Hvis du derimod skal på en ferie med vandreture, så får du et par fantastiske vandresandaler i Teva Universal Trail-modellen.

Teva-sandaler af genanvendeligt plast


Når du køber et par Teva-sandaler, så er du med til at kæmpe for vores fælles planet. Sandalerne er nemlig 100 % lavet af plastflasker, og det betyder, at mere plast genbruges i stedet for at havne i havet eller på en losseplads.

Besøg, eller kontakt Rikke Solberg


Du har altid mulighed for at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vores produkter. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Egå, hvis du gerne vil se og mærke vores produkter først.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.