Elegante nederdele til alle kvinder

En god nederdel kan du bruge, om det er vinter, forår, sommer eller efterår. Der er ikke noget bedre, når du om sommeren kan hoppe i en let og lækker nederdel med bare ben under. Når det er koldt, kan du tage den lange nederdel på med et par varme strømpebukser og en sød strik i uld. Med andre ord behøver du blot det rette tilbehør til resten af dit outfit, så er du klar til at vise din nederdel frem. Hele året. Heldigvis kan du her på siden hos Rikke Solberg dykke ned i et væld af nederdele med fine mønstre, flæser, bindebånd m.m.

Er du til farver eller mere afdæmpede styles? Der er helt sikkert en nederdel for dig i vores udvalg. Vi tilbyder nederdele i lette og luftige materialer. Drømmer du om de moderne nederdele i denim? Du kan naturligvis også finde dem her. Vores nederdele er i forskellige længder, så du helt selv kan bestemme, hvordan dit outfit skal se ud. Gå efter en model, der bedst komplimenterer dig og dine former, så vil nederdelen helt sikkert klæde dig.

I vores sortiment kan du blandt andet finde:

- Den lange og sorte nederdel til fest
- Den korte og yndige nederdel til hverdag
- Forskellige materialer som denim og bomuld
- Massevis af farver, mønstre, flæser og lign.

Sådan kan du bruge din nederdel


Enhver kvinde bør eje minimum en slags nederdel. Som tidligere nævnt kan de blive brugt i mange sammenhænge. Er luften varm, og skinner solen, er nederdele et sikkert hit hos dig. Og så er de ofte dejligt behagelige at have på. Hvad enten du skal pakke tøj til en rejse i Frankrig, mangler tøj til kontorarbejdet eller ønsker et afslappet look, så bør du overveje en nederdel. Hos Rikke Solberg kan finde nederdele fra lækre brands som Second Female, Lollys Laundry og Mads Nørgaard.

Hvis du gerne vil have lidt kant og farver, kan du vælge en nederdel med mønster. Flere af vores nederdele har også flæser, der giver dig et fint og romantisk look. I dag vælger mange unge kvinder også at gå efter det afslappede look. For eksempel ved at kombinere en nederdel i denim med et par sneakers, en hvid T-shirt og et par fikse solbriller. Det moderne outfit kan du helt sikkert benytte ved flere lejligheder. Endelig kan du også gå efter en nederdel, som sidder lidt mere løst, hvis du ikke er til de tætsiddende.

Den lange sorte nederdel til arbejde og by


Den lange nederdel har vundet flere pladser i danske kvinders garderober. Det kan vi godt forstå! Skal dit outfit eksempelvis udstråle afslapning, men samtidig være stilrent og pænt, så kan du få det hele med en lang nederdel. Som påklædning til arbejdet kan du udstråle et professionelt look. Især de knælange nederdele er gode til arbejdsrelaterede outfits.

Er du på udkig efter en nederdel, du kan bruge til hverdag og fest? Og som aldrig rigtig går af mode? Så er det en lang og sort nederdel i læder, du mangler. Den lange sorte nederdel kan du pifte op med en passende top, blazer eller silkeskjorte. På kolde dage kan du med fordel tage en blød strik ud over. Ved at kombinere det bløde stof med læder får du et cool og afslappet look. Så mangler du bare et par gode sko som for eksempel læderstøvler. Når du får fri fra arbejdet, kan du bruge det samme outfit til en aften ude med din bedre halvdel eller veninderne.

Køb nederdele online eller i butik
Hos Rikke Solberg er vi glade for at tilbyde vores kunder som dig en lynhurtig levering. Bestil inden kl. 16:00 i dag og modtag din nye nederdel allerede i morgen, hvis du er heldig. Kan det blive meget nemmere at shoppe online?

Foretrækker du alligevel en butik, eller vil du gerne få vores gode vejledning, kan du besøge vores butik i Egå ved Aarhus. Uanset hvad du vælger, får du samme gode service. Vi glæder os til at betjene dig!
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.