Farve

Sneaky Fox

Strømpebukser er et musthave i enhvers kvindes garderobe. Hvad enten man er til de helt tykke strømpebukser eller de let gennemsigtige nylonstrømper, kommer man ikke uden om at eje et par. Vi ejer alle et par, og derfor kender vi udfordringerne ved et finde det helt rigtige par med en god pasform og slidstyrke. Herunder finder du et håndplukket udvalg af basis strømpebukser fra Sneaky Fox, som er til dig der sætter pris på en god kvalitet og en pasform som er god til alle. Strømpebukserne er onesize og skal derfor kun tage stilling til farven og tykkelsen.

Læs mere om Sneaky Fox strømpebukser her

Sneaky Fox startede i 1986, i en lille trendy kælderbutik i København. Sneaky Fox strømper er meget populære for deres gode kvalitet, og deres specielt udviklede one-size strømper, som passer perfekt til alle. I dag kan Sneaky Fox købes i de fleste større byer i Europa og USA. Strømpebukserne fra Sneaky Fox er speciallavet i en mikroelastisk kvalitet, som gør at de er mindre modtagelige overfor små huller og rifter.

Udvalget er enkelt og klassisk, da vi mener at det er kjolen eller nederdelen som skal være i fokus.  

Sneaky Fox strømpebukser hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg tilbyder vi en håndplukket udvalg af de skønne strømpebukser fra Sneaky Fox til den modne og stilbevidste kvinde. Vi har valgt at holde sortimentet enkelt og klassisk, da det er kjolen eller nederdelen som skal være i fokus. Leder du efter en ny kjole eller nederdel til have udenover dine nye strømpebukser, så kig over til mærkerne Heartmade, Mos Mosh eller Second Female – der er er garant for at du finder en smuk kjole som du ikke kan leve uden. Har du brug for hjælp eller vejledning til de helt rigtige strømpebukser, så er du altid velkommen til at kontakte os på 86743025 eller info@rikkesolberg.dk alle hverdage mellem kl. 9.00 – 15.00.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven