Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Shop en unik Zadig & Voltaire-taske

Leder du efter helt unikke og enestående tasker, så er Zadig & Voltaire noget for dig. Det franske mærke blev grundlagt af Thierry Gillier tilbage i 1997 og er i dag særligt kendt for deres læder og mørke nuancer. Når det franske design tester, udfordrer og skaber visualitet i form af modetøj, så ligger det ikke fjernt fra den franske udbryder-mentalitet. Tøjet er originalt og ikonisk, og du vil skille dig ud fra mængden ved at bære dette brand.

Zadig & Voltaire er fremme i skoene med deres afslappede luksus og høj kvalitet. Derfor har de gjort sig bemærket på den internationale modescene med modetøj og accessories til kvinder. Synes du, at de fransk-inspirerede produkter er spændende? Så gå på opdagelse i vores udvalg med det samme.

Find en Zadig & Voltaire-taske til enhver anledning


Her hos Rikke Solberg kan du finde trendy tasker fyldt med små, fine og elegante detaljer. Dette er dog ingen begrænsning for de smukke tasker, som sagtens kan fungere til mange forskellige anledninger og scenarier.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvordan du skal få taske-looket til at blende ind i dit outfit, da den ensartede sorte farve allerede fungerer til alt. Du får altså en palette af muligheder serveret for dig. Zadig & Voltaire har stort fokus på det rå, rockede, edgy og detaljerede look. Den ensartede og neutrale farve, som produkterne har, giver dig rig mulighed for at kombinere dem, som du har lyst, så du kan skabe dit personlige look. Du kan altså tilføje ekstra rock n’ roll til dit nuværende outfit, hvis du ønsker.

Skal du til konfirmation, rund fødselsdag, på tur i byen eller ferie, så kan du bruge denne taske til dit foretrukne outfit. Der er ingen tvivl om, at kollektionerne fra Zadig & Voltaire udfordrer de traditionelle tankegange, når det kommer til mode. Du kan dermed også opnå en helt speciel unikhed i din stil ved brug af investere i det populære mærke. Har du behov for at matche taskerne med en sommerkjole, en nederdel, et par jeans eller en klassisk buksedragt, er der frit lejde til at være kreativ, som du har lyst til. Taskerne kan det hele.

Vi forhandler også andre brands


Her hos Rikke Solberg kan du naturligvis udforske flere forskellige Zadig & Voltaire-produkter som eksempelvis tøj, tørklæder, støvler og mere. Du kan også udforske andre eksklusive og interessante brand, vi forhandler online. Er du til mere bløde, jordfarvede tasker i ruskind, bør du kigge på Jerome Dreyfuss’ skønne udvalg. Hos brandet Campomaggi kan du i den modsatte boldgade finde mere farverige og sprudlende produkter.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.