Det er garanteret, at Zadig & Voltaire tasker er helt unikke og enestående produkter. Det er den franske Thierry Gillier, der har grundlagt modedesignfirmaet tilbage i 1997. Når det franske design tester, udfordrer og skaber visualitet i form af modetøj, så ligger det ikke fjernt fra den franske udbryder mentalitet. Tøjet er originalt og ikonisk fra absolut første sekund.

Men hvis du kender til Zadig & Voltaire produkterne, så vil du ikke sætte spørgsmålstegn ved det store potentiale, som designet indeholder. Det giver altså god mening, at dette produkt stammer fra det fransk-inspirerede mode-kartotek, når du kan se, hvor opdateret og fremme i skoene de er med deres forskellige produkter.

Brug din Zadig & Voltaire taske til enhver anledning
Du kan finde tasker fyldt med små, fine og elegante detaljer. Det holder dog ikke produktet tilbage i at kunne fungere til mange forskellige anledninger og smage. Den ensartede farve og de diskrete kæder er i samme omgang med til at gøre tasken velfungerende i mange forskellige situationer og scenarier.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvordan du skal få farven på looket til at blende ind i dit outfit, da den ensartede sorte farve allerede fungerer til alt. Du får altså en palette af muligheder serveret på et sølvfad af mode.

Der er et stort fokus på det rå, rockede, edgy og detaljerede look. Den ensartede og neutrale farve, som produkterne har, giver dig som sagt rig mulighed for at kombinere produkterne med dit personlige look. Du kan altså tilføje ekstra rock n’ roll til dit nuværende outfit, hvis du ønsker.

Skal du til konfirmation, til rund fødselsdag, på tur i byen eller på ferie så kan du bruge denne taske til dit foretrukne outfit. Der er ingen tvivl om, at Zadig & Voltaire designet udfordrer de traditionelle tankegange, når det kommer til mode. Du kan dermed også opnå en helt speciel unikhed i din stil ved brug af de fransk-inspirerede produkter.

Hvad end du har brug for at matche det med en sommerkjole, en nederdel, et par jeans eller en klassisk buksedragt, så har du rig mulighed for at tilføje det rå og detaljerede look ved at benytte dig af Zadig & Voltaires taske sortiment.

Her hos Rikke Solberg kan du naturligvis udforske forskellige Zadig & Voltaire produkter, ligesom du også kan finde mange andre eksklusive, interessante og elegante designs af absolut verdensklasse. Du kan blandt andet udforske produkter af mange forskellige mærker såsom:

- Jerome Dreyfuss
- Campomaggi
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.