Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Moon Boots historie begyndte i 1970’erne

I 1971 kom de første støvler fra Moon Boot på markedet, skabt af italienske Giancarlo Zanatta. De blev hurtigt en sensation. Han blev inspireret til at lave den velkendte støvle efter månelandingen i 1969 og forsøgte at få den til at ligne en månestøvle så meget som muligt – deraf navnet. Siden er der blevet udviklet på detaljerne, men det overordnede udtryk er det samme. Moon Boot har endda formået at lave ikoniske samarbejder med kendte brands som Jimmy Choo, Dior, Louis Vuitton, Chanel og mange flere – resultaterne heraf er Moon Boots med de luksuriøse brandslogoer på.

Find dine Moon Boots hos Rikke Solberg


Ønsker du at købe dig et par Moon Boot-støvler? Så find dine favoritter her hos Rikke Solberg. Vores udvalg består af modeller med høj og lav skafthøjde og i forskellige neutrale farver, som eksempelvis sort, sølv og hvid. Derudover har Moon Boot-støvlerne skønne egenskaber, såsom:

●Indvendig fór
●Vandafvisende materialer
●Skridsikre gummisåler

Med et par Moon Boots vil dine fødder med garanti ikke fryse, når du bevæger dig udenfor om vinteren. De er nemlig designet til at tåle både vand og sne og holde dine fødder varme under barske vejrforhold.

Har du i samme anledning brug for andre vigtige beklædningsgenstande til at komme igennem vinteren? Så tag også et kig på vores store udvalg af vinterjakker, huer og handsker samt andre støvler.

Moon Boots: Alsidige støvler til enhver stil


Moon Boots er den ultimative støvle, som formår at omfavne enhver individuel stil. De kan virke flippede, men i gadebilledet ses også stilfulde celebrities med støvlerne på, som er kombineret med skønne tætsiddende jeans, striktrøjer og en lang, elegant frakke.

Du kan også kombinere støvlerne med baggy jeans eller de populære trompetbukser og en oversized hoodie. Dette vil skabe et mere afslappet look. Deres alsidighed gør dem til det ideelle valg for dig, der ønsker at tilføje et strejf af futuristisk coolness til din garderobe. Så sammensæt dem på præcis den måde, du ønsker.

Ideel pleje af Moon Boots


For at bevare de ikoniske støvlers charme og funktionalitet er det afgørende at pleje dem med omhu. Start med at tørre støvlerne af med en fugtig klud for at fjerne snavs, når du har været ude. Det er vigtigt, at snavset ikke når at sætte sig fast, da det kan være svært at få af igen. Undgå også at udsætte dem for direkte sollys eller varmekilder, da det kan påvirke materialernes udseende og holdbarhed.

Dine støvler er højst sandsynligt blevet imprægneret både inden og efter, du købte dem. Men med regelmæssig brug af specialprodukter til at opretholde vandafvisningen, kan de holde længere. Så husk at give dine Moon Boots kærlig pleje, så du kan have dem i mange år fremover.

Få dine Moon Boots leveret inden for få hverdage


Vil du gerne bestille dine Moon Boots hjem til brug så hurtigt som muligt? Så kan du glæde dig over, at vi tilbyder hurtig levering. Når du har gennemført din ordre, kan du forvente at modtage støvlerne inden for få hverdage.

Hvis du har spørgsmål til støvlernes kvalitet, størrelser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk eller via e-mail – så kan vi vejlede dig bedst muligt. Befinder du dig i nærheden af Aarhus, kan du også tage et smut forbi vores butik i Egå og prøve støvlerne først, inden du køber dem med hjem.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.