Escentric Molecules: personlig og unik duft

Hos Rikke Solberg gør vi os umage med at udvælge vores brands, og i den forbindelse går vi meget op i at finde enestående mærker, som skiller sig lidt ud fra mængden. Vi er glade for at kunne tilbyde Escentric Molecules til dig – for det er nemlig et mærke, som du ikke finder magen til andre steder. Parfumen tilpasser sig din varme hud og naturlige duft, hvilket er en helt unik egenskab. Parfumerne er unisex, så du kan sagtens dele parfumen med din bedre halvdel, uden at I kommer til at dufte ens.

Escentric Molecules duftene er opbygget på en helt speciel måde. Parfumerne med navnet Molecule består udelukkende af ét molekyle, hvorimod parfumerne med Escentric består af et molekyle og andre ingredienser, som giver mere duft.

Find din favorit-parfume i sortimentet


Her hos Rikke Solberg kan du finde forskellige parfumer fra Escentric Molecules, og du kan shoppe en eller flere favoritter med hjem. Molecule 01 er en duft, hvor Iso E Super er den primære ingrediens. Dette ingrediens tilføjes til parfumer for at give det ekstra fyldighed og styrke. Parfumen har et strejf af behagelige og fløjlsbløde trænoter, og du kan have svært ved selv at dufte den selv. Til gengæld vil den helt særlige duft med garanti udløse komplimenter fra andre.

Molecule 02 er en mineralsk, frisk duft. Den eneste essens heri er et aromamolekyle, som er identisk med Ambroxan. Escentric 03 er lidt mørk og eksotisk og indeholder blandt andet peberkorn, lime, cedertræ og egyptisk jasmin.

Selvom Escentric Molecules på sin vis er en mystisk og udefinerbar parfume, er der alligevel stor diversitet i de forskellige dufte. Så snart de rammer din hud, forvandler de sig til din helt personlige duft.

Shop også beauty og accessories Hos Rikke Solberg


Er du glad for parfumer og andre beautyprodukter, så kan du finde meget mere af det her hos Rikke Solberg. Vi har et stort udvalg af neglelakker, hårklemmer, hårbørster med mere, som du kan bestille hjem her fra siden og modtage i løbet af kort tid. Er du også på udkig efter nogle accessories, som kan give nyt liv til din garderobe og dine outfits op, så gå på opdagelse i sortimentet af huer, tørklæder, strømper.

Har du spørgsmål til Escentric Molecules?


Når du handler online hos os, så gør vi vores bedste for, at du nemt kan finde de produkter og informationer, du skal bruge. Har din søgen på vores hjemmeside givet anledning til spørgsmål, er du mere velkommen til at give os et kald, sende os en mail eller kigge forbi vores hyggelige butik i Egå i Aarhus. I butikken kan du se og prøve flere af dine favoritprodukter, inden du beslutter dig for at købe dem med hjem.  

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.