Escentric Molecules hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg gør vi os umage med at udvælge vores brands, og i den forbindelse går vi meget op i at finde nogle enestående mærker, som skiller sig lidt ud i mængden. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Escentric Molecules her på siden – for det er nemlig et mærke, som du ikke finder magen til andre steder. Parfumen tilpasser sig din hud og din egen naturlige duft, og det er en helt unik egenskab. Parfumerne er unisex, og den samme parfume kan altså bruges af begge køn. Det gør det muligt for dig at dele parfume med din bedre halvdel helt uden, at I kommer til at dufte ens. Ecentric Molecules duftene er bygget op en helt speciel måde, hvor parfumerne med navnet Molecule først består udelukkende af ét molekyle, Hvorimod parfumerne med Escentric først, består af et molekyle og andre ingredienser som giver mere duft.

Her på siden finder du forskellige parfumer fra Escentric Molecules, og her får du et lille oprids af nogle af dem; Molecule Nr. 01 er en duft, hvor Iso E Super er den primære ingrediens. Den har et strejf af nogle træ-noter, og du kan have svært ved selv at dufte den. Til gengæld vil du med garanti få komplimenter af andre for den helt særlige duft. Molecule Nr. 02 er en mineralsk, frisk duft, og den eneste essens heri er et aromamolekyle, der er identisk med ambroxan. Escentric Nr. 3. er lidt mørk og eksotisk og indeholder blandt andet peberkorn og lime, cedertræ og egyptisk jasmin.

Så selvom Escentric Molecules på sin vis er en mystisk og udefinerbar parfume, så er der alligevel stor forskel på dem, og så snart de rammer din hud, så forvandler de sig.

Køb parfumer og beauty her


Er du glad for parfumer, specielle dufte og lækre cremer, så kan du finde en masse spændende bud her hos os. Hvis du også kan lide, at det ikke kun er dig, der dufter dejligt, men også gerne dit hjem, så kig forbi Raaw By Trice, som laver nogle fantastiske duftdifusere. Uanset hvad du bestiller hjem her fra siden, så kan du se frem til at modtage det i løbet af få hverdage.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.