Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Flyverdragter til voksne

Flyverdragten har længe været opfattet som børneovertøj: En praktisk all round-beklædning, der holder hele kroppen varm. Mange af os har måske endda følt en anelse misundelse over børnenes isolerende og komfortable vintertøj, mens vi frøs i en jakke. De seneste år har vi voksne dog fået en kærkommen modetendens forærende: De stilfulde, varme og alsidige termodragter. I både form og funktion minder de om børnenes misundelsesværdige flyverdragter, blot i stilfulde designs, der afspejler tidens mode - en sand win-win, hvis du spørger os.

Voksenflyverdragterne har heldigvis vundet indpas og anerkendelse på modescenen såvel som på knagerækkerne hos mange kvinder. Og det er der mange gode grunde til. Heldragterne kommer nemlig i et væld af lækre designs, der med feminine detaljer fremhæver kroppens figur - helt uden at gå på kompromis med komfort og plads til luft og varme mellem krop og materiale.

Her hos Rikke Solberg finder du et velvalgt sortiment af nogle af markedets lækreste dameflyverdragter. Dyk ned i udvalget, og forelsk dig i det praktiske og moderne overtøj.

Dit termotøj holder dig varm i al slags vejr


Termotøj har gode egenskaber, som hjælper til at holde dig varm uden at blive tyngende. Dette gælder naturligvis også termodragten, hvor hele din krop er dækket af et varmende lag, der modstår vind og vejr. En flyverdragt i termodesign er derfor et perfekt valg for dig, der holder af termotøjets lette og praktiske materialer, men som samtidig ønsker en jævn, lun temperatur over hele kroppen.

Når du skal vælge den rette termodragt for dig, kan du med fordel overveje, om dragten primært skal bruges som overgangsovertøj i efteråret og foråret, eller om den også skal kunne holde dig varm i vinterens kolde vejr. Skal modellen være egnet til vinterbrug, kan du gå efter en varm termodragt i et foret design med tykkere polstring. Alternativt kan du style flyverdragten med flere lag tøj indenunder eller en vindafvisende jakke ud over.

Mulighederne er mange, og du kan trygt gå på udkig efter både vinteraccessories og varme trøjer hos Rikke Solberg.

Moderne og komfortabel beklædning til de lange gåture


Termodragter tilbyder god bevægelig og er oplagte som overtøj til gåturene i vinter- og overgangsmånederne. Med en let og behagelig flyverdragt vil du kunne holde en behagelig temperatur, når du træder ud i det kølige vejr, og fordi termodragten ikke er for varm og tung, vil du opleve, at den heller ikke bliver for varm, selvom du bevæger dig. Termodragterne kommer desuden med let lynlås-lukning og kan nemt lynes op og ned efter behov, ligesom de ofte vil have et bindebånd i taljen, der indstilles efter behag og dit ønskede udtryk.

Vælg en stilfuld og praktisk ny termodragt til din næste gåtur, og opdag alle fordelene i det komfortable design.

Style din nye termodragt med andre lækre sæson-designs


Flyverdragterne er med deres egne designs overtøj med personlighed og stil. De forskellige mærker, designs og farver giver dig rig mulighed for at vælge et look, der matcher din stil og udtrykker det, du ønsker. Når vejret er koldt, er der dog flere gode grunde til at gøre endnu mere ud af overtøjet - både så du bedre kan holde varmen, men også så dit efterårs - eller vinterlook bliver fuldendt med stil.

Her hos Rikke Solberg finder du de kolde sæsoners vigtigste accessories, såsom handsker, huer og halstørklæder. Vi forhandler lækre produkter fra eksklusive brands, såsom Mos Mosh, UGG og Lala Berlin og fede kvalitetsstyles fra blandt andre Rains, H2O og Black Colour.

Udforsk vores vinter-accessories og halstørklæder, og fuldend dit look.

Skal der mere til, før du er helt sikker på at kunne holde varmen? Opdag vores mange skønne striktrøjer- og kjoler, som passer perfekt som et varmt, isolerende lag under din dameflyverdragt.

Fuldend stilen med fede sneakers og stilrige støvler


Din nye flyverdragt har alsidige muligheder, når det kommer til at style med fodtøj. Heldragten står skarpt til et par lækre sneakers, hvor du opnår et casual eller sporty look, der virkelig klæder dragtens udtryk. Sneakers er det oplagte valg på de tidlige, tørre efterårsdage, hvor heldragtens varme egenskaber suppleres perfekt af det lette fodtøj.

Når vinteren kommer, og dagene bliver kolde og våde, er et par gode støvler uundværlige. Opdag vores udvalg af stilfulde, kvalitetsstøvler her på siden, og udvælg det par, der sætter det perfekte præg på dit varme vinterlook. Blandt vores støvler finder du modeller fra anerkendte kvalitetsmærker, såsom Angulus, Bili Bi og UGG.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.