Mos Mosh jeans og bukser. Find dine favoritter her.

Det startede med en tegning


Året 2010 blev et stort vendepunkt for den danske designer Kim Hyldahl. Det var nemlig året, hvor hans virksomhed Mos Mosh kom fra hovedet til papiret for dernæst at tage det store spring ud i virkeligheden.

Til at begynde med var Kim Hyldahls tanker med Mos Mosh centreret omkring én bestemt munderingsgenstand – nemlig bukserne. Det hele startede en dag, da Kim sad i sit køkken og tegnede. Med ét viste det blanke stykke papir en tegning af de første af mange Mos Mosh jeans, som er elsket af kvinder over hele verden.

Mos Mosh’ bukser vinder på komfort og look


Mos Mosh bukser er kendetegnet ved flere elementer. Først og fremmest deres pasform, som altid sidder lige i skabet. Et par velsiddende jeans er et absolut musthave i enhver kvindes klædeskab. Jeans har den fordel, at de både er slidstærke, praktiske og pæne. Det er dog ikke altid, at den kraftige denim også er behagelig at have på en hel dag. Og for mange kvinder kan det være svært at finde et par jeans, som både vinder på komfort og udseende. Det er her, Mos Mosh tager prisen som vinder af begge dele.

Deres bukser er nemlig både rare at have på, og samtidig har hver model deres egne unikke detaljer på lommerne eller ned ad benene, som gør Mos Mosh bukser lette at genkende i mængden af mærker.

Fra bukser til alt inden for modetøj


Det startede med jeans og bukser, men efterhånden som virksomheden voksede sig større, udvidede Mos Mosh sit sortiment til andre beklædningsgenstande. I dag designer Mos Mosh stort set alt inden for modetøj til kvinder, og blandt sortimentet her på siden finder du blandt andet:

·   Toppe
·   Smarte jakker
·   Smukke kjoler
·   Shorts og nederdele
·   Fede T-shirts
·   skjorter
·   Klassiske blazere
·   Skindleggins
·       Jeans

Kombinationen af råt og feminint


Ligesom med bukserne kan de øvrige kollektioner fra Mos Mosh også kendes på de unikke detaljer og ikke mindst evnen til at forene det rå med det feminine. Lad din personlighed komme til udtryk gennem din stil med Mos Mosh, og kombiner dine bukser med en enkel T-shirt og en blazer for et cool hverdagslook på kontoret. Tilføjer du en lille hæl til dine Mos Mosh jeans samt en løs bluse eller skjorte, er du pludselig klædt på til en drink med veninderne efter fyraften.

Bukser behøver bestemt ikke være kedelige, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du styler netop dine bukser fra Mos Mosh.

Vi gør det let at handle hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg skal det være nemt og ukompliceret at handle på nettet, og vi stræber derfor efter at kunne levere din pakke, så hurtigt som det er muligt. Bestiller du dine varer på hverdage tidligt på dagen, kan du være heldig at modtage din ordre den efterfølgende dag.

Alt du skal gøre nu er bare at lade sig inspirere af vores mange skønne varer, og så snart du har gennemført din ordre, står vi klar til at pakke og sende af sted.

Et stilunivers til den moderne kvinde


Rikke Solberg startede i 2000 som en fysisk butik med adresse på Gåseagervej i Egå. Et eksklusivt modeunivers med fingeren på pulsen inden for tøj, sko og accessories til stilbevidste kvinder. Men efterhånden som kundekredsen voksede, blev det også nødvendigt at åbne en webshop, så folk fra andre dele af landet også kunne tage del i Rikke Solbergs gode sans for at udvælge de helt rigtige mærker og items.
Nu kan du gå på opdagelse blandt de mange skønne varer, som findes i sortimentet hos Rikke Solberg. Komplimentér dine nye bukser fra Mos Mosh med tasker, sko og støvler og et hav af andre lækre styles fra danske og udenlandske brands. Med det rette tøj og lækre sko fra Rikke Solbergs webshop er du altid klædt på til alle hverdagens og weekendens begivenheder.

Shop Mos Mosh bukser hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg er vi helt vilde med alt fra Mos Mosh, og vores sortiment er altid spækket med alt fra lækre jeans, bukser til bluser og meget mere fra deres hånd.

Vi står naturligvis altid klar med kyndig vejledning – både i vores butik og via vores kundeservice. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, farvens udseende, eller har du andre spørgsmål til en af vores varer, så skal du ikke tøve med at kontakte os.  Har du ikke mulighed for at komme forbi vores fysiske forretning, er du altid velkommen til enten at sende os en mail på info@rikkesolberg.dk, eller du kan ringe til vores kundeservice pr telefon: 86 74 30 25. Du kan kontakte os via mail eller telefon alle hverdage.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.