Find de bedste blazere fra Mos Mosh

I vores sortiment kan du finde blazere i forskellige farver og mønstre, som du kan bruge til mange lejligheder. Den klassiske sorte blazer kan matches med stort set alt, alt afhængig af om du skal til fest, på arbejde eller på ferie. Hvis du vælger at investere i en sort blazer, så får du et ægte tidløst item, som aldrig går af mode. Hvis sort er lidt for kedeligt for dig, så bør du i stedet overveje en blazer i et flot mønster som eksempelvis striber eller tern.

I sortimentet har vi mange forskellige størrelser, så der burde være rig mulighed for, at du kan finde én, der passer perfekt til dig. Du kan desuden finde blazerne med forskellige egenskaber som for eksempel:

● Slids
● Revers
● Knapper
● Lommer
● Figursyet pasform

Hold øje med nye Mos Mosh-kollektioner


“Kate Moss knows how to dress. J.K. Rowling knows how to write a good fantasy story. We know how to make a perfect pair of jeans.” Dette motto indikerer perfekt, hvordan Mos Mosh på rekordtid er blevet førende inden for moderigtigt tøj, rå detaljer og kvalitet for pengene.  

Vi er stolte af at forhandle Mos Mosh her hos Rikke Solberg. De har ikke bare taget verden med storm med deres lækre tøj - de sørger også for at forkæle deres tilfredse og loyale kunder med fire nye store kollektioner om året samt mindre kollektioner og basisvarer i løbet af hele året. Hvis du slet ikke kan få nok af Mos Mosh, så bør du jævnligt holde øje med de nye udgivelser, så du kan være først på moden med de eksklusive styles.  

Supplér Mos Mosh-blazeren med et par jeans eller en kjole


Selvom vi elsker blazere, så må vi også erkende, at de er intet uden et par skønne jeans eller bukser. Fordelen ved disse kombineret er, at du kan bruge det hele året rundt, og der er næsten ingen bukser og blazere, der ikke kan passe sammen. Om sommeren kan det selvfølgelig blive rigtig varmt, og måske er du bare mere kjoletypen - så kan du dykke ned i vores udvalg af kjoler her, og i stedet finde en kjole eller nederdel, der passer til din nye blazer.

Kontakt Rikke Solberg for hjælp og vejledning


Når du handler hos Rikke Solberg, så ønsker vi selvfølgelig, at du får købt de helt rigtige produkter, som du forbliver glad og tilfredse med. Derfor er du mere end velkomment til at kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelse, pasform, materiale eller har spørgsmål til bestilling eller din ordre.

Hvis du har det bedst med at prøve tøjet, før du køber det, så kan du kigge forbi vores hyggelige butik i Egå. Her kan du også få mere dybdegående rådgivning til dine konkrete behov.

Telefon: 86 74 30 25
Mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.