MOS MOSH bukser hos Rikke Solberg

Lige siden starten i 2010 har MOS MOSH været kendt for at lave velsiddende jeans af høj kvalitet. Her får du jeans, der er fremstillet af gode materialer af højeste kvalitet. Siden begyndelsen har MOS MOSH udvidet kollektionerne til også at indeholde yndige toppe, cool jakker og mange gode læderprodukter. Dog er jeans stadig brandets DNA, og når du først prøver et par Mos Mosh bukser, forstår du godt, hvorfor brandet har fået stor succes i hele Skandinavien. Se hele det skønne udvalg af MOS MOSH bukser hos Rikke Solberg her.

Perfekt pasform med Mos Mosh bukser


Mette Kind og Kim Hyldahl udgav deres første kollektion af jeans i 2010, og resten er, som man siger, historie. Øjeblikkeligt faldt folk pladask for brandets jeans. Kollektionen udkom egentlig kun i Danmark, men der gik ikke lang tid, før vores naboer mod nord opdagede brandet fra Kolding.

Det der især kendetegner MOS MOSH jeans er deres fantastiske pasform og banebrydende design. Vi har nok alle forgæves gået fra butik til butik på jagt efter et par gode jeans. Det er nemlig ikke en nem opgave. Så passer de måske i taljen men poser om knæene. Eller de sidder perfekt på benene, men de strammer om taljen. Med et par Mos Mosh bukser kan du vinke farvel til alle disse hovedpiner. Her får du et par jeans, der bare sidder, som de skal.

Et dansk brand med hjerte og passion


MOS MOSH blev som nævnt stiftet i 2010 af Kim Hyldahl, og dette er faktisk en sjov historie. En spåkone havde nemlig engang fortalt Hyldahl, at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand. Han skulle blot være modig nok til at tage det første skridt. Dette møde med spåkonen blev faktisk hele begyndelsen på MOS MOSH-eventyret, og det tog ikke lang tid for Hyldahl at finde ud af, at det at være selvstændig var det helt rigtige for ham.

Hyldahl skitserede den første kollektion på køkkenbordet i sit hjem. Det blev til en kollektion bestående af syv par jeans og bukser. MOS MOSH har siden dag ét haft både hjerte, kærlighed og passion med i alt, hvad de foretager sig. Deres produkter er skabt til at blive båret med passion og elsket for evigt. Dette skinner tydeligt igennem i deres designs, der er velsiddende, af høj kvalitet og har et lille twist af noget nyt og anderledes. Det er en lille organisation, men den er ressourcestærk med stærke bånd.

MOS MOSH bukser med detaljer og twists


Du kan kende MOS MOSH ved, at der er kælet lige det ekstra for detaljerne, og der er altid et twist på alle deres styles. Den gode pasform, det flotte design og det lille twist gør MOS MOSH unik. Brandet siger selv, at hvert eneste design er lavet med passion, kærlighed og hjerte. Her støtter du et brand, der lægger hele deres sjæl i deres arbejde, og de har en ambition om at være de bedste.

MOS MOSH er i dag mange kvinders go-to, når det kommer til jeans, og lur os, om det ikke også bliver tilfældet for dig. Når du først har taget MOS MOSH bukser på, har du slet ikke lyst til at tage dem af igen, så godt sidder de. Hvad enten du styler dem med et simpel skjorte, en yndig top, en cool skindjakke eller en vamset strik, vil du gå ud i verden med stil.

Det perfekte par jeans


Hos MOS MOSH finder du ikke blot en stor kollektion af jeans. I udvalget af designs fra MOS MOSH finder du blandt andet også:

T-shirts
●Skjorter
●Shorts
●Jakker
●Kjoler
Blazere
●Sko

Men selvom du finder et stort og godt udvalg af andre produkter, er jeans stadig kendetegnet for MOS MOSH. Som brandets motto lyder: “Kate Moss knows how to dress. J.K. Rowling knows how to write a good fantasy story. We know how to make a perfect pair of jeans.” MOS MOSH gør altid deres bedste for at sikre, at alt deres tøj er perfekt og af høj kvalitet. Med et par MOS MOSH bukser er du sikker på at være klædt stilfuldt på.

Et dansk brand med benene solidt plantet på jorden


Selvom MOS MOSH har fået stor succes på ganske få år, er det ikke steget brandet fra Kolding til hovedet. Brandet har fortsat benene solidt plantet på jorden, og de holder stadig til i Kolding. MOS MOSH arbejder hele tiden på at innovere, og de er ikke typerne, der hviler på laurbærrene. Derfor vil du også opleve MOS MOSH bukser med nye, spændende twists, som du ikke har set før, når MOS MOSH udgiver deres fire årlige kollektioner og deres mindre ekspress-kollektioner.

I deres kollektioner af skønne jeans finder du blandt andet:

●Slimfit-jeans
●Coatede jeans
●Fløjlsjeans

Naturligvis finder du også MOS MOSH bukser til forskellige pasformer, såsom lange ben og lav- og højtaljede bukser. Så der er sikkert også et par jeans, der passer til din stil og figur.

Rikke Solberg står klar til at hjælpe og vejlede


Hos Rikke Solberg går vi op i, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi ønsker, at du vælger designs, som du vil få glæde af mange år ud i fremtiden, og som du vil elske at have på. Hvis du godt kunne tænke dig at se produkterne i virkeligheden, er du altid velkommen til at kigge ud forbi vores fysiske butik i Egå. Uanset om du handler i vores butik eller på vores webshop, håber vi, at du får en god oplevelse.
Hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp til at finde de helt rigtige MOS MOSH bukser, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne rådgive og vejlede, så du får et produkt, du vil blive glad for.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.