Mærker
Farve

Tasker

Alle kvinder har brug for tasker. Og ikke kun én, men gerne flere forskellige alt efter, hvor du skal hen og hvad anledningen er. Ikke nok med, at tasker bruges som smukke accessories, så er de også helt nødvendige i forhold til at have plads til sine personlige sager som fx pung, makeup, mm. Netop derfor kan ingen kvinde leve uden en taske. De er perfekte fashion-accessories og kan samtidig sørge for, at du får alle de mest vigtige ting med dig, hvor end du går. Leder du derfor efter en ny taske, kan du finde et stort udvalg her fra kendte danske og internationale mærker. Sørger du for at have en taske til både hverdag, fest og formelle begivenheder, så er du godt dækket ind. Det kan også være, du ofte er afsted på weekendtur, og hertil er det selvfølgelig igen en helt anden type taske, der er nødvendig. Kast dig over udvalget hos os og gå på opdagelse blandt alle vores designertasker og find den, der skal hjem og bo hos dig.

Klik og læs mere tasker her

Forkæl dig selv med en lækker taske
Hos Rikke Solberg ved vi, hvor vigtigt det er for dig med den helt rette taske. Tasken skal matche den, du er, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken du vælger. Du har sikkert en klar ide om, hvordan din nye taske skal se ud, men har du ikke helt besluttet dig endnu, så er der masser af inspiration at finde her hos os. Vi tilbyder tasker fra mærker som Núnoo,  Zadig & Voltaire,  Depeche og flere andre, og fælles for dem alle er, at de designer tasker af en eksklusiv kvalitet og naturligvis i nogle smukke og unikke designs. Her er både crossbody-tasker, skuldertasker, rejsetasker, rygsække og clutches, og mange er dem er fremstillet i den lækreste læderkvalitet, som kun bliver pænere, desto mere du bruger tasken. En smuk lædertaske går desuden aldrig af mode, så når du først har investeret i en, så kan du have glæde af den i rigtig mange år. Vælg imellem farverige tasker i skønne mønstre, eller gå med en klassisk, sort taske, der er et sikkert valg til enhver form for begivenhed. Glem dog ikke at være god ved din taske. En taske i skind skal imprægneres, inden du tager den i brug for at sikre, at den ikke tager skade, hvis du fx er ude i regnen.

Lynhurtig levering hos Rikke Solberg
Vi er naturligvis meget glade for, at du vælger at købe din nye taske her hos os. Netop derfor har vi valgt at sikre dig nogle fordele som kunde, og det betyder fx, at vi bestræber os på at levere dine varer allerede i morgen, hvis du sender din ordre afsted inden kl. 16 på en hverdag. Derudover sender vi dem afsted helt kvit og frit, så længe det ikke er udsalgsvarer. Vent derfor ikke med at bestille din nye drømmetaske, men klik den hjem her fra siden i dag. Vi glæder os til at se, hvilken du vælger.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven