Hos Rikke Solberg kan du udforske Depeche tasker, der bliver skabt på et værdifuldt grundlag. Depeches vision med designprodukterne er, at man skal have mod til at være hudløst ægte i en branche, hvor der ofte sker en kontinuerlig og medrivende udvikling. Dette sker blandt andet i form af detaljerede, innovative- og nytænkende modeløsninger. 

Det danske ord, nyhed, læner sig tæt op ad det franske ord, Depeche. Det er ingen hemmelighed, at Janni Hørdum har formået at følge stærkt med den konstant skiftende modebranche. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt en Depeche taske vil være passende til dit yndlingsoutfit. 

Modeprodukterne fra Depeche hos Rikke Solberg er nøje udvalgt, så du frit kan vælge tasker af forskellig karakter. Tasken vil med garanti ende med at blive din trofaste følgesvend, hvor end du tager hen. En taske er nemlig ikke bare en taske. 

Depeche tasker af forskellige karakter hos Rikke Solberg 
Vi kender selv til vigtigheden i at have en funktionel og stilfuld taske med på farten. En Depeche taske formår at fremstå som en modegenstand, der kan komplementere dig og skabe et komplet outfit. Det rå, unikke og modige design giver dig ekstra kant og personlighed med på vejen. 

Den indeholder ligeledes vitale funktioner. En taske fra Depeche kan nemlig danne rammen om rummet, hvor du får rig mulighed for at opmagasinere dine personlige sager, når du er væk fra hjemmet. Det gør, at du altid har de foretrukne elementer lige ved hånden. 

Hos Rikke Solberg kan du finde tasker, der har forskellige funktioner. Der er ikke blevet gået på kompromis med de individuelle Depeche taskers fulde potentiale. Taskerne er 100 procent skind, og det er et materiale, der kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Du får rig mulighed for at være praktisk og moderne på selv samme tid med Depeche produkter som: 

• Bumbags
• Håndtasker 

Hvad end du står og mangler en håndtaske eller en af Depeches bumbags, så har vi det brede udvalg, som du har behov for. Det er smart, at man som kvinde har mulighed for at anskaffe sig tasker af forskellig karakter. Det gør, at du har nemmere ved at vælge den taske, der komplementerer dagens outfit efter alle modebogens gyldne regler. 

Du kan hos Rikke Solberg undersøge vores stilfulde, funktionelle og brede sortiment af tasker. Der findes for eksempel de klassiske håndtasker, de moderne bumbags eller de ikoniske tote bags.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.