Stina A øreringe

Shop flotte øreringe til enhver lejlighed


I vores sortiment kan du finde både sølv, guld og farverige smykker samt forskellige størrelser. Hvis du virkelig ønsker at skille dig ud fra mængden, så bør du overveje Stine A.-øreringe.

Alle vores Stine A.-øreringe - uanset om det er lange, korte eller ørestikker - kan bruges til stort set alle lejligheder og kombineres med hvilket som helst outfit i din garderobe. Så find din sommer- eller festkjole, dit arbejdstøj eller et par shorts og en top frem, og pryd med disse skønne øreringe. Du kan både dresse dit outfit op eller ned. Samtidig giver øreringene giver dig mulighed for at skabe din personlige stil, og prøve noget nyt som du måske ikke troede var dig.

Sådan passer du godt på dine øreringe fra Stine A. Jewelry


Det er naturligt, at alle smykker bliver slidte med tiden. Men der er heldigvis mange ting, du selv kan gøre for at skubbe “udløbsdatoen” så lang tid som muligt.

Selvom du måske ikke er meget for det, så anbefaler vi, at du en gang i mellem tager dine smykker af. Det er nemlig vigtigt, at dine smykker ikke kommer i berøring med kemikalier, parfume, sæbe og hårplay med mere, og at de så vidt muligt holdes fra sollys, varme, sved og skarpe kanter.

Tag derfor dine øreringe af, når du:

·   Sover
·   Solbader
·   Tager et bad
·   Dyrker sport

Derudover er det altid en god idé, at du opbevarer dine øreringe samt andre Stine A. smykker i et smykkeskrin med separate rum, eller i de oprindelige opbevaringsbokse eller poser som du modtog dem i.

Find også andre smykker og mærker


Hvis du ønsker at mixe dine nye øreringe med en Stine A. halskæde eller et armbånd, så kan du finde flere smykker fra det kreative brand
Tag også et kig på smykkerne fra Pernille Corydon og Jane Kønig, hvis du er nysgerrig på flere unikke danske designere.

Har du spørgsmål til øreringe fra Stine A. Jewelry øreringe?


Hvis du sidder med et eller flere spørgsmål, som du ikke fik svar på her på siden, så er du velkommen til at henvende dig til vores kunderservice eller butik i Egå for at få hjælp. I vores butik kan du også se og prøve vores produkter, inden du køber dem med hjem.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.