Jakker fra Global Funk til enhver smag og anledning 
Hvilken jakke ville være det perfekte og ultimative match for dig? Ville du have brug for en behagelig, blød og lækker teddy jakke, der har samme form som en skjorte? Eller har du brug for en jakke, der har høj hals, foer, knapper eller lynlås? 

Hos Rikke Solberg finder du jakker fra Global Funk af forskellige karakterer. Du finder jakker, der har neutrale, spraglede og ensartede farver. Der er de kolde i form af mørkeblå, grøn og grå, hvorimod man også støder på de varmere farvenuancer med de sand- og karamelfarvede jakker. Der er rig mulighed for, at du kan falde for en af jakkerne. 

Du kan hos os sammensætte et komplet og fuldendt outfit af overtøj. Det gør du blandt andet ved at se nærmere på sko og støvler. Du kan nemt og bekvemt finde dig tilrette, når du bevæger dig rundt i en ny jakke og nye støvler udenfor. 

Vælg den rigtige type jakke 
Du finder et bredt og stort sortiment af jakker fra Global Funk hos Rikke Solberg, som kan være behjælpelig, når man rammer de kolde og voldsomme efterår- og vintermåneder. Det kan også være, at du i denne situation foretrækker en buksedragt fra Global Funk, der kan holde hele din krop varm i de kolde måneder. 

Hvis du går lange ture i skoven, så kan det være smart at tænke over, at jakken skal kunne leve op til dens funktionelle kvaliteter. Her kan det også være relevant at gennemtænke, om jakken skal være vandafvisende eller vandtæt. Det kan også være, at du leder med lys og lygte efter en mere eksklusiv og elegant Global Funk jakke til finere formål. 

Ligeledes skal du være bevidst omkring jakkens funktioner, når vi rammer sommermånederne. Her har vi behov for jakker, der nemt og bekvemt kan tages af, når varmen bliver for intens. Ligesom at jakkens materiale skal være let. Dyk ned i vores brede sortiment af jakker og overtøj, hvor du kan finde din nye yndlingsjakke.  
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.