Vi pakker gaven flot ind

Når du køber gaven online hos os, kan du tilvælge gaveindpakning helt kvit og frit. Dette kan du vælge når du kommer til checkout, samt du kan skrive i bemærkninger hvornår gaven skal gives, så sørger vi også for at sætte et byttemærke over prismærket. Indpakningen vil variere efter sæson, da vi køber specielt papir og bånd ind for at gaverne altid er flot pakket ind. Vi pakker dog ikke udsalgsvarer ind eller forlænger byttefristen på disse.

Den sikre gaveide


Smykker er oftest en sikker vinder når det kommer til gaver. Vi har et stort udvalg både enkle og detaljerede smykker fra kendte smykkemærker som Jane Kønig, Pernille Corydon, ByMickleit og Stine A Jewlery. Hvad enten modtageren af gaven er til sølv eller guld, finder du et stort udvalg af både ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra vores mærker. Se hele vores udvalg af smykker lige her,.

Gavekort til Rikke Solberg.dk


Er du stadig ikke helt sikker på gaven – så er gavekortet den perfekte løsning. Klik her for at købe et gavekort online. Med et gavekort til vores webshop, kan modtageren helt selv vælge sin gave og få den tilsendt lynhurtigt. Vi har et stort udvalg af nye kollektioner fra kendte designer mærker samt mange skønne basisvarer – find alt lige fra sko & støvler, til kjoler, til jakker og accessories som enhver fashionista ville elske. Når gavekortet købes online, kan det også bruges i vores butik i Egå.

Den ultimative og mest eksklusive gaveide


En af vores mest populære items er det eksklusive kashmir tørklæde ved navn Triangle Trinity fra Lala Berlin. Tørklædet er den ultimative gaveide, hvis du rigtig skal forkæle en som du har kær. Tørklædet fås i forskellige størrelser, men str. M er den mest klassiske størrelse, som både kan bruges som et sjal og om halsen som et klassisk tørklæde. Det fås i de klassiske farver, som hedder City (grå), Flanella (lysegrå), Lubecca (mørkegrå), Alabastro (cremefarvet), Dune (lysebrunt) og inchiostro (mørkeblåt). Klik lige her for at se hele vores udvalg af de skønne tørklæder fra Lala Berlin.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.