Mærker
Farve

Lala Berlin tørklæder

På denne side kan du dykke ned i vores udvalg af Lala Berlin-tørklæder. Lala Berlin er blevet verdenskendt for netop sine tørklæder, og det er slet ikke så svært at forstå. For ikke nok med, at tørklæderne er lavet i nogle eksklusive materialer som fx kashmir, så er det flotte kufiya-print heller ikke til at stå for – og netop dette print er en af de ting, Lala Berlin især er kendt for. Tilbage i 2004 lancerede stifteren Leyla Piedayesh sin første kollektion, og få år efter blev brandet for første gang nomineret til en pris i Mercedes Benz-modeugen i Australien. Herefter gik det stærkt, og modeelskere fik hurtigt øjnene op for det lidt anderledes brand, der gjorde brug af naturgarn og helt unikke materialesammensætninger. Leyla Piedayesh er født i Iran, og denne tilknytning til landet ses tydeligt i hendes design. Her formår hun nemlig at kombinere det persiske med det europæiske på en måde, der gør brandet til noget helt særligt. Har du længe drømt om at eje et Lala Berlin-tørklæde, så slå til her hos os, hvor vi har et stort og varieret udvalg af de smukke tørklæder.

Læs mere om tørklæderne fra Lala Berlin her

Find dit nye Lala Berlin tørklæde lige her
Hos Rikke Solberg er vi vilde med Lala Berlin, og derfor har vi valgt at tilbyde en masse forskellige produkter fra brandet her i vores webshop. Et af det mest solgte items er helt sikkert tørklædet fra brandet, der er et tørklæde til dig, der vil have der allerbedste, når det kommer til materialerne. Tørklæderne er fremstillet i 100% kashmir, der er en af de blødeste og fineste typer af uld, der findes. Når du bærer et Lala Berlin-tørklæde, vil det derfor føles fuldstændig fantastisk imod din hud. Brug dit tørklæde til at skabe ekstra varme på de kolde dage, eller arranger det omkring halsen som den perfekte accessory. Med et Lala Berlin-tørklæde er mulighederne for styling mange, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan sætte til dit tørklæde fra Lala Berlin.
Her på siden kan du finde Lala Berlin tørklæder i et væld af farver. Vi har dem i både lyserød, mørkegrå, mørkeblå, hvid samt mange andre farver, så det bør helt sikkert være muligt for dig at finde et tørklæde, der bedst matcher dig og din stil. Synes du, at priserne på tørklædet er lidt i den høje ende? Det skyldes naturligvis både brandets navn, men det er i høj grad også på grund af det lækre kashmir-materiale. Men hold godt øje, måske kan du indimellem være heldig at finde et Lala Berlin-tørklæde på tilbud.

Køb dine Lala Berlin favoritter hos Rikke Solberg
Føler du for at forkæle dig selv eller en, du holder af med noget nyt fra Lala Berlin, så er det svært at gå galt i byen med et eksklusivt tørklæde. Tørklæderne er faktisk så store, at du også kan være kreativ med dem og bruge dem på andre måder en omkring halsen. Det kan fx være som en slå om-nederdel, når du skal på stranden om sommeren, eller som et slags bælte i taljen. Når du handler hos os, så forsøger vi altid at gøre det nemt for dig. Det betyder fx, at vi altid tilbyder lynhurtig levering, og hvis du bestiller inden kl. 16 i hverdagene, så kan du være heldig at modtage dine varer allerede dagen efter. Så længe du ikke køber tilbudsvarer, så sender vi desuden varerne afsted helt kvit og frit. Det bliver derfor ikke meget nemmere at være kunde her hos os, og vi glæder os til at behandle din ordre.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven