Lala Berlin eksklusive kashmir tørklæder

Lidt luksus i hverdagen


Uanset årstiden er et varmt tørklæde et must at have i sin garderobe. Selv de danske sommeraftener kan være kølige, når du sidder på terrassen efter solen er gået ned, eller du går en tur ved havet. Så er det rart at have noget omkring halsen eller over skuldrene. Og hvorfor så ikke vælge et, som ikke bare er praktisk, men også smukt på samme tid? Med et tørklæde fra Lala Berlin kan du bringe luksus ind i hverdagen.
Kashmir-kvalitet

Et Lala Berlin tørklæde er til dig, der vil have det allerbedste, når det kommer til valg af materialer. Disse tørklæder er fremstillet i 100 procent kashmir, som er en af de blødeste og fineste typer af uld, der findes. Når du bærer et Lala Berlin tørklæde, vil det derfor føles fuldstændig fantastisk mod din hud.

Derudover er kashmir også en kvalitetsuld, som er slidstærk og ikke får de velkendte fnuller på overfladen, som man kender fra kommodens gamle uldne sweatere. Hvis du passer godt på dit kashmir-tørklæde og giver det den rette pleje, vil du have glæde af det i mange år frem.

Prisen afspejler produktet


Føler du for at forkæle dig selv eller én, du holder af med noget nyt til klædeskabet, så er det svært at gå galt i byen med et eksklusivt uldtørklæde. Synes du alligevel, at prisen på et Lala Berlin tørklæde er lidt i den høje ende? Prisen afspejler naturligvis både brandets navn, men det er i høj grad også på grund af det bløde og lækre kashmir-materiale. Men hold godt øje med siden her, for måske kan du indimellem være heldig at finde Lala Berlins eksklusive tørklæder på tilbud.

Lette at style


Du kan bruge dit tørklæde som et sjal over skuldrene til at skabe ekstra varme på de kolde dage, eller arranger det omkring halsen som den perfekte accessoires til dit outfit. Med et Lala Berlin tørklæde er mulighederne for styling mange, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan sætte sammen med dit tørklæde.

Tørklæderne fra Lala Berlin har en trekantet form, og deres størrelse gør, at du også kan være kreativ med dem og bruge dem på andre måder end omkring halsen. Det kan for eksempel være som slå-om-nederdel, som bælte i taljen eller bundet omkring hovedet. Tørklæderne findes i forskellige størrelser:

·   Ekstra small
·   Small
·   Medium
·   Big

Skønne farver, der matcher din stil.


Her på siden kan du finde Lala Berlin tørklæder i et væld af farver. Vi har dem blandt andet i farver som:

·   Grå
·   Råhvid
·   Lyseblå
·   Mørkeblå
·   Oliven
·   Lyserød
·   Beige
·   Rød

…og mange andre flotte nuancer. Det bør derfor uden tvivl være muligt for dig at finde lige dét tørklæde, der bedst matcher dig og din stil.

Dit tørklæde er prikken over i’et på dit look


Er du modig, kan du gå med det røde eller et af de andre mere opsigtsvækkende farver. På den måde vil tørklædet stjæle opmærksomheden fra et ellers nedtonet outfit. Er du derimod mere til det sikre valg, kan du i stedet vælge dit Lala Berlin tørklæde i en grålig, beige eller hvid nuance, som passer til langt det meste. Uanset hvilken farve du vælger at gå med, vil dit tørklæde fra Lala Berlin sætte prikken over i’et på dit look.

Nemt at handle hos Rikke Solberg


Når du handler hos os, forsøger vi altid at gøre det nemt for dig. Vi tilbyder lynhurtig levering. Du kan være heldig at modtage din pakke allerede dagen efter. Det bliver ikke meget nemmere at være kunde hos os, og så snart du har besluttet dig for, hvilket tørklæde, du ønsker at købe, står vi klar til at behandle din ordre.

Skulle du alligevel skifte mening eller ønsker du en anden model eller farve, så har du mulighed for at bytte dine varer.
Se ellers det store udvalg af Lala Berlin styles hos Rikke Solberg. Alt fra tasker, kjoler samt hoodies og sweatshirts

Et stilunivers til den moderne kvinde


Gå på opdagelse i vores univers, som er spækket med eksklusive brands og styles fra mange forskellige mærker. Klik ind og forelsk dig i smukke kjoler, jeans, bluser, smykker og meget mere fra blandt andet Mos Mosh, Billi Bi, Mads Nørgaard og mange flere.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.