Shop GANNI-tasker med unikke designs

GANNI er et anerkendt dansk brand, der har opnået global berømmelse for sin unikke tilgang til mode. Brandet er kendt for at skabe tøj, der er feminint, legende og farverigt til den modige kvinde. GANNIs kollektioner er fyldt med forskellige tekstiler og print, der giver en følelse af sjov og spontanitet.

Kvaliteten af GANNIs produkter er høj, og deres designs er både funktionelle og stilfulde. Så hvad enten du køber tøj eller tasker, så får du nogle simple produkter, der er nemme at style med andre brands i din garderobe. GANNIs succes skyldes både deres innovative designfilosofi og dedikation til kvalitet. Når du køber GANNI, køber du et produkt, der er designet til at holde længe, og som vil bringe glæde til dig og dit outfit i mange år fremover.

Find andre tasker hos Rikke Solberg


Hvis du har brug for at researche lidt mere på tasker, før du træffer en beslutning, så har vi heldigvis mange flere varianter fra andre brands. Er du til sofistikerede og chice tasker, så tag et kig på vores  Zadig & Voltaire tasker, som du kan bruge til festlige arrangementer og ture i byen. Er du til større shoppingbags med kreative mønstre, der også kan bruges til arbejde, så se vores  Luna Moon tasker. Eller hvad med moderne bæltetasker i læder fra Depeche? Mulighederne er mange, og du kan også vælge en simpel gennemgang af alle vores tasker, hvis det er nemmere.

Prøv din GANNI-taske i vores butik i Egå


Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt med at finde den rette taske til dit behov. Derfor er du mere end velkommen til at henvende dig, hvis du er i tvivl eller har specifikke spørgsmål til vores GANNI-tasker. Uanset om det vedrører holdbarhed, størrelser eller priser.  Kontakt os telefonisk, via e-mail, eller besøg os i vores hyggelige  butik i Egå nær Aarhus, hvor du kan se og prøve din foretrukne taske, før du køber den.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.