Find et stort udvalg af sandaler hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg forhandler vi et stort og varieret udvalg af lækre damesandaler. Vi har med et stilsikkert øje udvalgt nogle af sæsonens bedste modeller.

Her på siden finder du et udvalg, som har noget til enhver smag. Om du dyrker et råt, elegant eller minimalistisk look er underordnet - vi har, uanset dine præferencer, modellen, som passer dig.

Vores udvalg er varieret, og indeholder sandaler i lækre kvalitetsmaterialer, der holder på både formen og farverne på trods af meget brug. Hos Rikke Solberg er vi stolte af, at vi udelukkende forhandler mærker, som sætter en ære i at skabe fodtøj af en ordentlig kvalitet.

Skab et moderigtigt look med et par sandaler


Du tænker måske på fodformede vandresko, når du forestiller dig sandaler, men hos Rikke Solberg forhandler vi et bredt udvalg af moderigtige sandaler, som kan opløfte dit look.

Sandaler er meget mere end blot fortidens fodformede sandaler med velcrolukning. Hos Rikke Solberg præsenterer vi et udvalg af sandaler, som er:

- Moderne
- Alsidige
- Moderigtige
- Behagelige
- Af høj kvalitet

Du finder altså et bredt udvalg af styles hos os, som følger tidens trends og passer til din moderigtige garderobe, men som samtidig er anvendelige og brugbare i din travle hverdag.  

Både flade og høje sandaler


Hos Rikke Solberg forhandler vi et stort udvalg af sandaler til både hverdag og fest. Vi mener, at sandaler kan bruges på både kontoret, legepladsen med ungerne og til festen med vennerne. Sandaler er altså super anvendelige, fordi de kan bruges til et utal af lejligheder.

Sætter du sandalerne sammen med et par herrebukser eller en figursyet nederdel, så kan du nemt skabe et moderigtigt look, der er en sikker vinder hver gang. Skal udtrykket være mere afslappet, så hop i en løs T-shirt, et par højtaljede, slidte jeans og oversize cardigan - sandaler kan bruges i et hav af sammenhænge.  

Helårssko


Sandaler kan bruges hele året rundt. Selvfølgelig skal du ikke rende rundt i sommersandalerne i minusgrader, når du er ude og gå tur med hunden, men hvem siger, at du ikke kan bruge sommerens smukke sandaler til vinterens fester?

Du kan tage et par flade sandaler på for at opnå et mere nedtonet look, eller du kan tage sandalerne med hælen på, og dermed skaber du et mere festligt look. Du kan style dem med både bukser, nederdele og kjoler, som vi alt sammen sælger et stort udvalg af. Leder du efter kjolen til den næste fest, kan du tage et kig i vores varierede udvalg af festlige kjoler til både sommeren og vinterens fester her.

Hvordan du vælger at style dine nye sandaler er op til dig, men lige meget hvilken retning din stil peger, kan du altså roligt hoppe i dine åbne sandaler og opløfte dit look med lidt afslappet elegance.  

Udtryk din personlige stil


Sandaler er en nem måde at udtrykke din personlige stil. Sandaler er jo ikke bare én ting men kommer i utal af modeller. De kan være:
- Sporty
- Rockede
- Minimalistiske
- Afslappede
- Elegante

… og meget mere. Så uanset om du er til et mere minimalistisk look eller et råt udtryk, så er sandaler en fantastisk måde at udtrykke din personlige stil.

Vi forhandler et stort udvalg af sæsonens fedeste sandaler hos Rikke Solberg, men føler du, at eksempelvis støvler bedre udtrykker din personlige stil, forhandler vi også et bredt udvalg i denne kategori.

Friske fødder gennem hele sommeren


Kender du det, at man har taget lidt for varme sko på i sommerens hede?
Hos Rikke Solberg sælger vi et stort udvalg af kvalitetssandaler, som sørger for, at dine fødder holdes kølige under sommerens varme dag.

Specielt på sommerferien kan et par gode sandaler være en uundværlig del af garderoben. Her er mange bange for at træde i sandalerne på grund af tidligere erfaring med vabler og lignende, men med et par kvalitetssandaler fra Rikke Solberg kan du roligt tage på sommerens rejser uden at bekymre dig om vabler og ømme fødder.

På feriens helt lange gåture kan sneakers dog også være et godt alternativ, hvilke vi selvfølgelig også sælger et bredt udvalg af. Du kan se vores sortiment af sneakers her, der ligesom sandalerne kan bruges på kryds og tværs af stilarter og lejligheder.

Køb dine sko både online eller i vores fysiske butik


Vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg af sandaler til enhver smag fra anerkendte brands, og vi synes selvfølgelig, at du skal købe dine sandaler på Rikke Solberg. Ud over at kunne tilbyde et hav af modeller har vi selvfølgelig også sandaler i mange prisklasser - så uanset dit budget, kan du finde et par sandaler hos os.

Er du mere til at handle i fysiske butikker? Så har vi også en butik i Egå, nord for Aarhus, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi og møde vores søde medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig, hvis du trænger til noget nyt.

Vælger du at handle online, er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, da det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde det samme høje serviceniveau, som vi yder i vores fysiske butikker.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.