ANGULUS’ historie starter helt tilbage i 1904 i et lille skomageri i indre København, hvor en skomagersøn vendte op og ned på skobranchen med sine fodformede sko. Det var Willy Madsen, der havde udviklet disse nye innovative ANGULUS sko, og før han havde set sig om, var navnet ANGULUS pludselig et etableret brand i skobranchen.

Siden det hele startede for mere end 100 år siden, er der sket rigtig meget med ANGULUS sko. De er stadig rige på komfort og kvalitet, men i dag fylder designet på skoene også en hel del. ANGULUS sko er ikke bare gode at gå i - det er nu også en fantastisk lækker sko at se på.

Hos Rikke Solberg finder du et varieret udvalg af de skønne ANGULUS sko og sandaler til damer. Giv dig derfor god tid til at udvælge de helt rette ANGULUS sko til dine fødder. Vi garanterer dig - dine fødder vil være dig evigt taknemmelige.

Håndlavet dansk design
Vidste du, at alle ANGULUS sko er håndlavede? Skoene bliver designet herhjemme i Herlev lige lidt udenfor København af en række dygtige designere. Efterfølgende bliver alle designs sendt afsted mod Portugal, hvor ANGULUS har deres egen fabrik. Her fremstilles hver enkelt par ANGULUS sko i hånden.

Af andre kvaliteter som ANGULUS besidder, er det værd at fremhæve, at:

• Sålerne er fremstillet i rågummi af CO2 absorberende gummitræer
• Alle varmforede støvler er foret med certificeret OEKO-TEX® lammeuld
• Skoene er fremstillet af naturligt læder fra europæiske garverier
• Alle restprodukter fra produktionen recirkuleres og genbruges

Der er altså ikke noget at sige til, at ANGULUS har vundet flere prestigefyldte priser for deres banebrydende designs og fantastiske kvalitet. Gør derfor dig selv en tjeneste, og invester i et par ANGULUS sko til dine fødder - de skal bære dig gennem hele livet.

Shop ANGULUS sko og sandaler til damer hos Rikke Solberg
Om du er på udkig efter ANGULUS sko, et par sandaler eller noget helt tredje, så kan du uden tvivl finde lige netop det, du står og mangler til din garderobe hos os. Du kan enten bestille dine nye sko her hos Rikke Solberg, eller kom og besøg vores butik i Egå nær Aarhus - vi glæder os til at se dig.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller gerne vil vide mere om vores ANGULUS sko.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.