Stine A-armbånd

Stine A Jewelry er et dansk smykkeunivers med flotte smykker til den moderne kvinde. Stine A er særligt kendt for at mixe forskellige smykker til helt unikke sæt, og så er brandet bestemt ikke bange for at kombinere klassiske designtraditioner med både farver og smarte detaljer. Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, så investér i et eller flere Stine A-armbånd her hos Rikke Solberg.

Køb Stine A-armbånd hos Rikke SolbergFind flotte armbånd fra Stine A hos Rikke Solberg. Vi har et godt udvalg af armbånd, som du kan tage et kig på her. Er du vild med ædelsten og perler? Så er Stine A noget for dig.

Det feminine univers benytter desuden gode materialer, såsom sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Størrelserne er alle onesize, da de nemt kan justeres. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at købe den rette størrelse. Armbåndene fås med ædelsten, som eksempelvis:

●Pink og grå jade
●Labradorit
●Blå sandsten
●Sort Spinel
●Grå og pink månesten
●Grøn onyx

Ædelstenen er blot nogle af de detaljer, der gør Stine A-armbåndene unikke. Og det bedste ved det hele er, at du kan blande flere af armbåndene, som du har lyst til.  

Pas godt på dine unikke armbånd fra Stine A


For at sikre en lang levetid på dine smykker, herunder Stine A-modellerne, så skal du passe godt på dem. Følg vores gode råd, og lad magien holde længere:

●Tag smykkerne af under rengøring, opvask, badning, havearbejde og sport.
●Undgå at have smykker på, når du sover.
●Lad ikke dine smykker komme i kontakt med sæbe, cremer, parfumer og hårspray og lignende, da det kan beskadige belægningen.
●Opbevar altid dine smykker i tætlukkede bokse eller poser, hvor der er tørt.

Køb også andre Stine A-smykker


Er du nysgerrig på flere flotte smykker fra Stine A? Så tag også et kig på hendes øreringe og halskæder her hos Rikke Solberg. Smykkerne er perfekte til hverdag, arbejde eller en aften i byen, og vi har armbånd, øreringe og halskæder til enhver smag.

Har du spørgsmål til vores Stine A-smykker? Så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Vi besvarer alle henvendelser. Har du brug for at se og prøve smykkerne først, så kig forbi vores butik i Egå nær Aarhus.  

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.