Second Female kjoler

Kjoler til enhver smag og anledning
Du kan hos Rikke Solberg finde kjoler fra Second Female af høj kvalitet og diversitet. Der findes kjoler med v-udskæring, blomsterprint kjoler, ensartede kjoler, lang- og kortærmede kjoler, korte og lange kjoler, samt kjoler med varierende tykkelse af stropper. 

De forskellige typer af kjoler kan fungere til de mange forskellige årstider. Du kan nemt og bekvemt sammensætte kjolen med andre smarte, trendy og moderne stykker tøj. Det vil sige, at du kan kombinere kjolen med et sæt nylonstrømper, så du for eksempel kan bære kjolen i de kolde måneder eller med en  striktrøje over. Det får dit stykke tøj til at leve i længere tid. 

Hvis du mangler vigtigt tilbehør til at kunne danne et fuldendt og komplet outfit med din foretrukne kjole, så kan du hos Rikke Solberg finde forskellige slags accessories, smykker, sko eller støvler. Tilbehøret har en stor rolle, når det kommer til at bære kjole. Du skal derfor overveje godt og grundt, hvilke genstande du ønsker at sætte sammen med den udvalgte kjole. Afslut det hele med en smuk og lækker  jakker fra Second Female

Hvad end du er til det sporty, rå eller feminine look, så findes der en kjole, der kan kombineres med din unikke stil. Second Female kjoler er med til at skabe harmoni. Det betyder, at der altid er en stor chance for, at du kan finde en kjole, som du kan tage med hjem i klædeskabet. 

Mød de miljøbevidste Second Female 
Second Female er miljøbevidste, og bæredygtighed er et varemærke for tøjbrandet. De har evnerne til at gøre dette uden at gå på kompromis med det stilfulde design, æstetikken, kvaliteten og funktionaliteten af tøjet. Modemærket har blandt andet stort fokus på: 

• Lyocell er produceret under bæredygtige forhold og er naturfiber 
• Materialet hør er økologisk og eliminerer andre kemikalier 
• Genvinding af bomuld 
• Bæredygtig bomuld 
• Økologisk bomuld 

Du vil ikke fortryde at have købt en Second Female kjole.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.