Find fantastiske halskæder fra Pernille Cordydon

Du kan med fordel pryde dit smykkeskrin med flere af Pernille Corydons smukke halskæder og vælge at mixe dem på forskellige måder, alt afhængig af om du skal på arbejde eller til en fest. Men er du mere til det simple look, hvor en enkelt halskæde får lov til at tage fokus, så skal du endelig gøre det. Fælles for alle halskæderne er, at deres design matcher hvilken som helst stil og garderobe, og de kan både dresse et outfit op eller ned.

Pernille Corydons smykker er skabt til at kunne få det bedste frem i kvinder og give dem mulighed for at udtrykke deres kvindelighed og personlighed gennem smykker. Når du køber en af hendes halskæder, så køber du et smykke med en historie, og du kommer samtidig til at bære rundt på særlige minder og oplevelser fra dit eget liv.

Sådan sikrer du en lang levetid på dine halskæder


Om du køber smykker fra Pernille Corydon eller et andet brand, så husk på, at smykker er skrøbelige skabninger. Derfor anbefaler vi, at du passer godt på dem og plejer dem, når det er nødvendigt, så de kan holde længst muligt. Du bør eksempelvis altid tage din halskæde af, når du:

● Sover
● Tager sol
● Dyrker sport
● Er i bad

På den måde beskytter du dine halskæder mod pres og skarpe kanter, sollys, sved, sæbe og varme. Derudover skal du sørge for at beskytte dine halskæder mod kemikalier som parfume og hårlak, så den forgyldte overfladebehandling ikke så nemt vil miste belægning og falme i farverne. Det er helt normalt, at smykker med tiden bliver mørkere, men dette kan du pudse væk med særligt sølv-og-guld-rens. På den måde vil dine halskæder samt andre smykker fremstå som nye igen.

Køb også ringe og øreringe fra Pernille Corydon


Hos Rikke Solberg elsker vi Pernille Corydon, og derfor har vi selvfølgelig meget mere end bare halskæder, som du kan købe til smykkesamlingen. Find også smukke ringe,  armbånd eller øreringe, som kan matche din nye halskæde, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Den gode nyhed er, at du kan blande store og små smykker, som du vil. Og du behøver heller ikke holde dig til udelukkende guld eller sølv. Du kan sagtens blande sølv og guld for at opnå et mere moderne og friskt look.

Kontakt Rikke Solberg, eller besøg butikken i Egå


Du er altid velkommen til at ringe til Rikke Solberg angående spørgsmål til produkter, din ordrer eller noget tredje, men vi har også gerne imod henvendelser via mail, hvis det er nemmere for dig. Kunne du godt tænke dig at se Pernille Corydons halskæder i virkeligheden, inden du køber dem, så kom forbi vores hyggelige butik i Egå.

Telefon: 86 74 30 25
Mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.