Få Maanesten øreringe i håndlavet design

Hos Rikke Solberg finder du flotte øreringe fra Maanesten i forskellige designs. Udvalget tilføjer både farve og personlighed til din stil, så du let kan pynte dine ører til den helt rigtige anledning. Alle deres smykker er nemlig spækket med unikke detaljer, som passer perfekt til den moderne, unge kvinde. Du finder alt fra:

●Simple og elegante ørestikkere og små creoler
●Store hoops og øreringe med mange vedhæng
●Masser af forskellige sten, krystaller og perler

Det brede sortiment betyder, at du kan finde smykker, som komplementerer netop dit outfit og ansigt. Det er, hvad end du er til de klassiske og enkelte styles eller moderne og farverige øreringe med masser af detaljer og sten. Hos Maanesten ønsker de nemlig at skabe skønne smykker, der kan balancere nutidens trends på en elegant og yndefuld måde. Tilmed til en overkommelig pris.

Bliv inspireret af vores udvalg hos Rikke Solberg, og få dine nye Maanesten øreringe leveret i løbet af få hverdage.

Find Maanesten øreringe i guld og sølv


Når du bestiller et par Maanesten øreringe, kan du være sikker på, at de er af god kvalitet. Alle Maanestens smykker er nemlig lavet med 18 karat forgyldt sølv eller 925 sterlingsølv. Desuden overholder smykkerne de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv, så du kan føle dig helt tryg når du har øreringene på.

Hvis du er til de mere minimalistiske designs, er deres sølvøreringe et oplagt valg. Sølv er nemlig tidløst og kan matches med alle farver og stilarter. Sølv er derfor en sikker vinder, hvis du ønsker et par øreringe, som du kan have på til enhver lejlighed. Er du mere til Maanesten øreringe i guld, så vil de give en varm og smuk glans, som passer særligt godt til sommerens glød.

Udover de smukke designs og materialer er øreringene også af høj kvalitet. Maanesten designer nemlig alle deres smykker i Danmark, men selve forarbejdelsen foregår i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Desuden bruger Maanesten lang tid på hver enkel kollektion. Håndværket og det danske design sikrer, at hvert enkelt smykke har fine små detaljer og sin egen historie.

Dansk design siden 2010


Danske Maanesten er skabt af smykkedesigner Lotte Venø Callesen og kreativ direktør Henrik Venø Callesen. Mærket startede som et lille hobbyprojekt i 2010, men siden da er Maanesten vokset sig til et populært smykkebrand i hele Nordeuropa. De forskellige designs er nemlig kendt for at udstråle elegance, farver og fine detaljer på en unik måde.

Alle smykkerne er skabt med et fokus på organiske former og spiritualitet. Oplev for eksempel øreringe med flotte sten, perler og krystaller, der har hver deres betydning. De mange detaljer og fantastiske farver gør Maanesten smykker til en favorit blandt alle kvinder, der vil udtrykke deres personlige stil på en elegant og yndefuld måde. Er du også fan? Bestil dine nye favoritter online, eller kom forbi vores butik i Egeå, Aarhus.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.