Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Vælg en Lala Berlin-taske fra Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg er vi ret forelskede i de smukke tasker fra Lala Berlin. Hvis du føler det samme, forstår vi det godt. Derfor har vi samlet lidt forskellige tasker fra brandet, som du kan blive den heldige ejer af. Dykker du ned i sortimentet, vil du opdage forskellige størrelser og modeller, så der er rig mulighed for at finde én, der passer til dit behov.

Måske mangler du en mindre taske, du kan have over skulderen, når du skal en tur i byen? Eller er det i stedet en af de klassiske canvas-tasker med god rummelighed, du leder efter? Så kan du finde det her. Mulighederne er mange, men én ting er stensikkert, og det er, at du med en taske fra Lala Berlin altid er med på moden. De ikoniske mønstre fra Lala Berlin er nemlig kommet for at blive. Uanset hvilken farve og størrelse du vælger, kan du se frem til at have glæde af din favorittaske i mange år.

Leyla Piedayesh formår på en helt særlig måde at kombinere det orientalske og boheme-inspirerede look med elegante snit og former. Så hvis du godt kan lide at skille dig ud fra mængden, skal du investere i en skøn Lala Berlin-taske.

Find mere Lala Berlin og andre produkter


Lala Berlin er heldigvis meget mere end tasker. Går du på opdagelse i udvalget af Lala Berlin-styles hos Rikke Solberg, kan du også finde alt fra smukke kjoler, klassiske tørklæder, t-shirts samt Lala Berlin hoodies og sweatshirts.

Står du i samme omgang og mangler lidt andre accessories? I så fald kan du udforske vores mange accessories og tørklæder fra flere kendte brands. Shopper du dine produkter i dag, kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af ganske kort tid.

Kontakt vores kundeservice


Har du spørgsmål til Lala Berlin, levering eller andet, så kan du henvende dig til vores kundeservice. Her sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.