Karmania-skjorte

Karmamia Copenhagen er et dansk modebrand fra 2016, der kombinerer skandinavisk minimalisme med mellemøstlig elegance. Hvert stykke tøj – fra deres populære tie toppe til deres skjorter – er håndlavet af skræddere i Dubai, der sikrer en høj kvalitet. Her på siden kan du dykke ned i udvalget af Karmamia-skjorter med unikke designs, som vil gøre dig i stand til at skille dig ud ved enhver lejlighed. Find dine favoritter med det samme.

Find Karmamia-skjorter i flotte designs


Hvis du er på udkig efter skønne og særprægede skjorter, så er Karmamia noget for dig. Her kan du eksempelvis finde skjorter i flotte farver og med kreative prints inspireret af Mellemøsten. Disse vil passe perfekt til et par nedtonede bukser, når du skal til en festlig begivenhed eller måske endda på arbejde. Leder du efter nogle mere simple designs, så tilbyder Karmamia også neutrale-skjorter med mere rolige og smukke prints. Så hvad passer ind i din garderobe?  

Bestil dine karmamia-skjorter online, eller besøg os i Egå


Har du allerede nu fundet dine favoritter, så kan du nemt og hurtigt bestille dem hjem til brug. Vi tilbyder 1-2 dages levering. Bor du i nærheden af Aarhus, men ønsker at prøve nogle af skjorterne først, inden du køber dem, så kan du besøge vores butik i Egå . Her tilbyder vi dybdegående hjælp og vejledning. Har du spørgsmål, kan du ringe til os eller sende os en mail.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk  
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.