Find alsidige Co’couture-kjoler hos Rikke Solberg

Gemmer der sig en pariser i hjertet hos dig? Det tror skaberne af Co’couture, at der gør - ikke bare hos dig, men hos alle kvinder. Derfor er der også noget for enhver smag i kollektionerne, og det samme gør sig gældende i udvalget af kjoler. Du kan blandt andet opleve kjoler med helt simple udtryk, kjoler med et sensuelt strejf, og kjoler med smukke silhuetter der komplementerer mange forskellige kropstyper.

Dyk ned i udvalget her på siden, og find en Co’couture-kjole i mange varianter:

● Lange og knælange kjoler
● Stramme og løsthængende kjoler
● Kjoler med strop
● Kjoler med korte eller lange ærmer
● Kjoler med flotte prints
● Nederdele

Med en Co’couture-kjole har du et item til mange lejligheder. Du kan nemlig nemt finde en kjole, som kan bruge både til arbejde, til fest og på ferie. Du kan selvfølgelig også investere i flere kjoler til forskellige lejligheder, hvis du foretrækker det.

Find også andet Co’couture-tøj end kjoler


Vi er selv ret vilde med Co’couture, så vi forstår godt, hvis du ikke kan få nok af det af det skønne designer-tøj. Pryd derfor din garderobe og din personlige stil med både bukser, skjorter, sunrise toppe og veste og blazere fra Co’couture.

Lad os hjælpe og vejlede dig


Er du i tvivl om dit køb, eller har du specifikke spørgsmål til Co’coutures kjoler, så kontakt Rikke Solberg og få hjælp og vejledning af en dygtig medarbejder. Du kan også besøge vores butik i Egå og prøve din favoritkjole på først.

Telefon: 86 74 30 25
Mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.