Black Colour-tørklæder

Black Colour er et dansk tøjbrand, som er kendt for at lave eksklusive items og accessories til den moderne og luksuriøse kvinde. Tørklæderne er ingen undtagelse. I vores udvalg finder du varianter i forskellige farver og materialer. Find en eller flere favoritter her på siden.

Køb dine Black Colour-tørklæder hos Rikke Solberg


Vores udvalg af tørklæder fra Black Colour er både smukke og eksklusive, og så er de meget forskellige. Hos Rikke Solberg kan du nemlig finde strikkede tørklæder i akryl, uld og viskose, eller du kan finde tørklæder i polyester med elegante designs, der minder om de klassiske silketørklæder. Sidstnævnte fås i skønne farver, såsom orange, sort, creme og pudder.

Skal du have et tørklæde til at holde dig varm? Eller skal det primært bruges til festlige anledninger? Uanset hvad, kan du finde det her. Køb et tørklæde, der passer til flere formål, eller investér i flere forskellige, så du har noget at vælge imellem.

Pas godt på dine Black Colour-tørklæder


Tørklæder er smukke accessories, der kræver omhyggelig pleje for at bevare deres kvalitet. Uanset om dit tørklæde er lavet af bomuld, uld, cashmere eller polyester, er det vigtigt at følge korrekt vedligeholdelse og vaskemetoder.

Uld bør forsigtigt håndvaskes og lufttørres for at bevare sin form og struktur. Viskose, akryl og polyester er alle holdbare materialer, som kan maskinvaskes, hvilket er en fordel, hvis du skal bruge dit tørklæde ofte og udenfor, hvor det hurtigere bliver beskidt. Det er dog altid en god idé at undgå for høje temperaturer, da det kan få materialerne til at krympe en smule. Sørg for, at dine tørklæder lufttørrer efter vask, da det er mest skånsomt for materialerne. For at være på den sikre side bør du altid kigge på produktets vaskeanvisning.

Udforsk mere Black Colour, eller kontakt os
Hos Rikke Solberg har vi mange flere luksuriøse produkter fra Black Colour. Find både kjoler og striktrøjer, som kan matches med dit nye tørklæde.

Har du spørgsmål eller brug for flere informationer om produkterne, så er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Egå, hvis du bor i nærheden af Aarhus.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.