Black Colour-strik

Black Colour er et dansk modebrand, der siden 2009 har haft fokus på at skabe luksustøj og accessories med rå og feminine twist til den modebevidste kvinde. Grundlæggerne af Black Colour blev inspireret til at starte brandet under en af deres mange rejser, og siden har de haft stor succes i Danmark. Kender du ikke allerede Black Colour, som altid følger de nyeste trends, så tag et kig på udvalget her på siden.

Køb dit Black Colour-strik hos Rikke Solberg


Elsker du strik? Så har Black Colour lavet nogle fine strikkede toppe, som du kan style på mange forskellige måder. De smukke strikkede toppe minder ganske vist om den gamle netundertrøje, bare i en ny og moderne version. Da de er designet med huller, vil det være oplagt at kombinere dem med en bluse eller t-shirt i en flot farve indenunder. Den kan også med fordel sammensættes med et par lækre bukser eller jeans, alt efter hvad du er mest til.

Den strikkede top kan bruges til mange forskellige lejligheder. Brug den på studiet, på arbejdet, på din storbyferie eller til en fødselsdag. Det afgørende er, hvordan du styler den med andre produkter. Ønsker du festlook, bør den bruges sammen med en festlig bluse og nogle af dine yndlingssmykker. Også et par hæle kan give outfittet med den strikkede top det ekstra, som du mangler. Skal toppen bare bruges til hverdag, kan et par sneakers sikre et afslappet look.

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i din strikkede top. Derfor kan du bruge den fuldstændig, som du har lyst til. Det er hele pointen med tøjet fra Black Colour.

Har du spørgsmål til vores A. Kjærbede-solbriller?


Er du nysgerrig på, hvilke andre skønne produkter Black Colour tilbyder? Så tag et kig på deres udvalg af Black Colour-kjoler, blazere, bukser, øreringe, tørklæder og mere.

Hvis du har spørgsmål til de strikkede produkter fra Black Colour eller andre produkter i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon. Du kan også besøge os i Egå, hvor vi har en charmerende butik og dygtige medarbejdere, der står klar til at rådgive dig.

Telefon: 86 74 30 24
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.