Shop Seamless Basics med tidløse designs

Seamless Basic er et nyetableret og miljøbevidst mærke fra 2018. Det er ejeren, Trine, der står bag disse lækre basisprodukter, og hun har et ønske om at give alle kvinder det, de oftest mangler til en perfekt hverdagsgarderobe. Derudover er det et stort ønske for Trine at kunne tilbyde noget, der er blødt og lækkert at have på og ikke mindst lavet af rene materialer.

En stor del af konceptet bag Seamless Basic er deres tidløse og simple designs med materialer og farver, der kan bruges sæson efter sæson. Det er højkvalitetsprodukter som ikke følger den nyeste trend, og som komplimenterer enhver eksisterende garderobe.  

Komfort er i højsædet, hvad enten du foretrækker den bløde fornemmelse af bomuld, den varme merinould eller den lækre elegante silke. De let-strikkede toppe og bluser føles meget delikate, og med de forskellige strikformer er du garanteret fleksibilitet i alle varianter.

Seamless Basic til en fuldendt hverdagsgarderobe
Står du, ligesom Trine bag Seamless Basics, og altid mangler et eller andet lækkert til dit hverdagsoutfit? Så kan du altså finde nogle eksklusive basisvarer i vores udvalg. Vores overdele i den meget fine kvalitet af silke giver et afslappet og lidt old fashioned look — perfekt til både hjemmebrug, til yogatimen eller til at tage på i byen. Og så kan du bære det hele med god samvittighed. Derudover kan du finde styles i både bomuld og uld.

Er du nysgerrig på vores produkter, så kan du eksempelvis tage et kig på vores:

●Bluser
●Toppe
●Trusser

Det er basisvarerne, som alle bør have mindst et par stykker af sin garderobe, og som kan sammensættes med alt. De skønne produkter fra Seamless Basic i høj kvalitet har desuden en fleksibel pasform, der tilpasser sig din krop. Så du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt disse produkter komplimenterer dig og din facon.

Interesseret i flere basisprodukter?
Hos Rikke Solberg har vi et stort udvalg af luksuriøse produkter, hvoraf en masse af dem er de helt simple og minimalistiske varianter. Hvis det er dem, du er på udkig efter, så har vi mange flere i vente til dig. Tag for eksempel et kig på Rosas, der laver helt simple produkter i kashmir, eller Leveté Room, hvor det simple går hånd i hånd med chick og stærke feminine detaljer.

Kontakt os med dine spørgsmål til Seamless Basic
Har du spørgsmål vedrørende Seamless Basics produkter, din ordrer, eller andet, så er du velkommen til at kontakte os via telefonen eller skrive en mail til os. Vi værdsætter alle henvendelser og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning baseret på dine behov.

Vi har desuden en skøn, lille butik beliggende i Egå nær Aarhus. Så er du i nærheden, kan du med fordel kigge forbi og endda få lov til at prøve nogle af produkterne på først.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.