Om Seamless Basic

Seamless Basic er et lækkert nyetableret og miljøbevidst mærke fra 2018. Det er ejeren Trine der står bag disse lækre basisitems, med et ønske om at give alle kvinder det de oftest mangler til en perfekt hverdagsgarderobe. Derudover er det et stort ønske for Trine at kunne tilbyde noget der er blødt og lækkert at have på og ikke mindst af rene materialer. Alt er valgt og produceret med tanke på at være så miljøvenlige som muligt.

En stor del af konceptet bag Seamless Basic er tidsløse og simple designs, hvor materialevalg og farver ofte vil gå igen sæson efter sæson. Det er højkvalitetsprodukter som derfor ikke er sæsonbestemt, men som komplimenterer din allerede eksisterende garderobe.  
Komfort er i højsædet, om end du foretrækker den bløde fornemmelse af bomuld, den varme merinould eller den lækre elegante silke. De let-strikkede toppe og bluser føles meget delikate og med de forskellige strikformer er du garanteret fleksibilitet i alle varianter.

En god hverdagsgarderobe


Står du ligesom Trine bag Seamless Basics og altid mangler et eller andet lækkert til dit hverdagsoutfit? Så kan du altså finde nogle eksklusive basisvarer i vores udvalg. Vores overdele i den meget fine kvalitet af silke, giver et afslappet og lidt old fashioned look. Perfekt til både hjemmebrug, til yogatimen eller til at tage på i byen. Og så kan du have det hele på med god samvittighed. Derudover kan du finde styles i både bomuld og uld.
”Basics on a higher and more conscious level!”
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.